UTA, victorie concludentă în amicalul cu Szeged 2011

UTA, victorie concludentă în amicalul cu Szeged 2011
0 comments, 22/07/2017, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Revenită din mini-cantonamentul austriac încă de joi seara, UTA a disputat al doilea amical al verii, astăzi, cu divizionara secundă maghiară Szeged 2011. În faţa a aproximativ 200 de spectatori, testul s-a desfăşurat pe singurul teren cu iarbă practicabil la această oră în Arad, cel din Sânicolau Mic. Puţin obosiţi după acumulările de la Mallnitz, roş-albii au început ceva mai greu meciul, iar adversara şi-a creat două bune ocazii în primele 20 de minute, prin Nicorec. Într-un sistem de joc 4-1-4-1, experimentat de Mihalcea – foarte activ la marginea terenului pe tot parcursul jocului – UTA a creat prima oară pericol la mijlocul primei părţi, atunci când şutul lui Stahl a fost respins de portar. Szegedul putea deschide scorul după o jumătate de oră, dar şutul lui Farkas a trecut puţin alături. Ocaziile ungurilor s-au răzbunat în minutul 34, Burlă marcând din lovitură liberă de la 20 de metri, poziţie centrală, cu un şut plasat. La pauză a fost 1-0, cu un joc ritmat şi echilibrat, însă cu puţine faze de poartă.
“Roş-albii”, în formă după cantonament
Arădenii au început mult mai bine mitanul secund, pe care aveau să îl şi controleze autoritar, iar nou venitul Asani a făcut 2-0 la două minute de la reluare, cu un şut în vinclu din 15 metri, după ce Grigorie a fost blocat în două rânduri în 6 metri. Ocazia confruntării a ratat-o Izet, în minutul 62, acesta şutând incredibil în portar, de la doar trei metri. Până la urmă s-a făcut 3-0 cu un sfert de oră înainte de final, atunci când Curtuiuş, angajat în adâncime de Costin, l-a executat pe portarul advers cu un şut din 12 metri, stabilind şi scorul final.
Adrian Mihalcea a rulat tot lotul
Victorie concludentă pentru UTA, care arată destul de bine după doar două zile de la revenirea din cantonament. Adrian Mihalcea a început amicalul cu Szegedul în formula: Grahovac – Polgar, Scutaru, Ciucă, Burlă – Asani – Strătilă, Grigorie, Prună, Stahl – D.Roman. În partea a doua au mai intrat Barna – Manea, Tănase, Izet, Curtuiuș, Jorza, Iuga, Costin, Dinculescu şi Toma. Urmează amicalul cu Şoimii Lipova, programat miercuri, 26 iulie, tot în Sânicolau Mic.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *