UTA va juca în afara Aradului! Suporterii, aşteptaţi la Şiria

UTA va juca în afara Aradului! Suporterii, aşteptaţi la Şiria
0 comments, 14/02/2017, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

După o analiză profundă referitoare la situația terenurilor din municipiu, dar și a lucrărilor de modernizare planificate, clubul UTA a decis că echipa va disputa meciurile rămase din returul stagiunii 2016-2017 pe arena din Șiria, anunţă site-ul oficial al clubului.

Motivele principale sunt:

1. Eliberarea cât mai rapidă a arenei ”Motorul”, pentru a putea fi începute lucrările de modernizare ce se doresc încheiate înaintea începerii sezonului 2017-2018.

2. Pe actualul gazon al arenei ”Gloria”, montat recent, nu s-a practicat fotbal până în prezent și nu se cunoaşte cum va răspunde solicitărilor. ”Gloria” rămâne în atenția clubului pentru antrenamentele primei echipe, dar și pentru copii și juniori.

Clubul UTA informează publicul că asigură transport gratuit, cu autocare, la toate jocurile echipei ce se vor desfășura la Șiria. Plecarea acestora va avea loc cu o oră înaintea fiecărui meci, de la Podgoria, din fața fostei cofetării ”Mimoza”.

Posesorii de abonamente vor avea locuri rezervate în tribună. Capacitatea stadionului din Șiria va fi extinsă până la aproximativ 1100 de locuri.

Meciul amical cu formația FK Dinamo Pancevo are loc duminică, 19 februarie, ora 13:30, pe ”Motorul”.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *