UTA a urcat la Moneasa

UTA a urcat la Moneasa
0 comments, 23/01/2012, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

    

     UTA se află de azi la Moneasa, acolo unde până în 3 februarie fotbaliştii se vor „bucura“ de un stagiu de pregătire centralizată, unde, conform tradiţiei, accentul se va pune pe pregătirea fizică.

Alături de staff-ul tehnic şi cel medical, în tradiţionalul cantonament de la poalele Codrului Moma se află jucătorii: Smaranda, Amadio, Cioară – Bălan, Calvin, Pascariu, Gligor, Pocuca, Gornic, Siminic, Neagu, Suslak, Raţ, Gîlcă, Bucur, Ignea, Purece, Nădăban, Hidişan, Capătă şi Miron.

Bogdan Mara, alături de ultimii reţinuţi în lot, Galanis şi Cărpinişan, vor ajunge la Moneasa în cursul zilei de astăzi, după ce vor efectua vizita medicală.

În atenţia celor doi antrenori Roli Nagy şi Dan Stupar se găsesc şi tinerii jucători Marco Muscă (18 ani – Viitorul Constanţa) şi Alexandru Dan (17 ani – Mureşul Deva), care au evoluat deja în tricoul alb-roşu în meciurile de pregătire, urmând ca pentru cei doi să se poarte negocieri cu cluburile de care aparţin. Dacă acestea se vor finaliza, ei sunt desemenea aşteptaţi să se alăture lotului de la Moneasa.

Marius Chindriş şi Norbert Varga, lipsesc din efectiv, ambii urmând un tratament de recuperare în Polonia, la Cracovia.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *