UTA a trecut de prima jumătate a cantonamentului de la Moneasa (foto/video)

UTA a trecut de prima jumătate a cantonamentului de la Moneasa (foto/video)
0 comments, 29/01/2012, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri


     Pentru UTA, prima săptămână de pregătire din cantonamentul de la Moneasa a trecut. Cine spune că a trecut uşor se înşală amarnic, cu două antrenamente zilnic, unul fizic, bazat pe forţă şi mobilitate şi altul tehnico-tactic, pe terenurile din Moneasa şi Dezna, fotbaliştii încep deja să simtă oboseala. În plus nu-i mai ajută nici zăpada ca şi în primele zile de cantonament, care odată cu scăderea temperaturii s-a transformat în gheaţă şi pot apărea foarte uşor accidentările.

“ Din nefericire, condiţiile de pregătire au început să se înrăutăţească, zăpada căzută săptămâna trecută ajutându-i pe arădeni doar în prima parte a cantonamentului, acum jucătorii ţinându-şi cu greu echilibrul, căci stratul tot mai mic de zăpadă a îngheţat şi există pericolul de accidentări. Am însă o mulţumire, după ce am văzut cum se implică jucătorii în această perioadă a cantonamentului.Sincer  nu e uşor, deja a apărut şi o stare de oboseală, dar toţi se pregătesc la parametri maximi, dau tot ce pot din ei”, a declarat Roland Nagy, antrenor UTA

Elevii lui Roland Nagy au făcut ieri o partidă amicală cu Naţional Sebiş, arădenii impunându-se cu scorul de 1-0. În debutul partidei Naţionalul i-a trimis în teren pe  Cioloca – Baciu, Francescu, Buzean, Șuteu, Feieș, Sandu, Nicolau, Necșulescu, Rondac, Floarea, iar pe parcurs au mai evoluat Viderok şi Băd, Merşca, Ember şi Budur

De cealalată parte UTA Aînceput cu Smaranda – Bălan, Pascariu, Neagu, Siminic, Gîlcă, Purece, Gligor, Cărpinișan, Miron, Mara, după pauză Nagy preferând să modifice aproape întreg efectivul, trimiţându-I în teren pe lângă Smaranda pe Calvin, Gornic, Pocuca, Suslak – Bucur, Ignea, Muscă, Nădăban – Capătă, Gallanis.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Capătă în minutul 60, după ce Gallanis l-a deschis pe culoar, acesta trecând de Vidorek şi trimiţând în poartă cu un şut pe jos de la aproximativ 12 metri.

Dacă condiţile atmosferice nu sunt aşa de bune, îngreunând pregătirea textiliştilor nu la fel putem spune de condiţiile excelente de cazare, masă şi refacere, oferite de hotel „Parc” din Moneasa, prin bunăvoinţa domnului Teo Morar şi a directorului, Ovidiu Fărcuţa, care tot timpul sunt alături de fotbaliştii “bătrânei doamne”, pentru a nu le lipsi nimic.

Va urma o a doua parte mai uşoară

.Dacă în prima parte a cantonamentului cei trei antrenori ai UTA-ei, Nagy, Stupar şi Ţapoş “au scos untul” din jucători în cea de-a doua partea pregătirilor vor fi mai indulgenţi.

“Va urma încă o săptămână de antrenamente, vom veni pe o curbă descendantă, cu două antrenamente zilnic, de o intesitate medie” – a spus Nagy.

UTA are 26 de fotbalişti, în cantonament

UTA are cantonaţi un număr de  26 de jucători, după ce Amadio a trebuit să se întoarcă în Arad din cauza unei infecţii la genunchi. Cei care au urcat la poalele munţilor “Codru Moma” sunt următorii: Smaranda, Bodea, Cioară – portari, Bălan, Calvin, Pocuca, Neagu, Pascariu, Gornic, Siminic, Suslak, Raţ, Gâlcă, Purece, Nădăban, Cărpinişan, Ignea, Gligor, Muscă, Caldarora, Bucur, Mara, Capătă, Miron, Galanis, Capătă – jucători de câmp.

Arădenii se vor întoarce acasă pe data de 3 februarie după care se preconizează un alt cantonament în Antalya, Turcia.

Watch live streaming video from sportsinro at livestream.com

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *