UTA testează piaţa sârbă şi speră să ia puncte cu Farul

UTA testează piaţa sârbă şi speră să ia puncte cu Farul
0 comments, 06/12/2018, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

UTA pregăteşte deja terenul pentru sezonul de primăvară, deși mai are de jucat un meci în acest an, sâmbătă, la Constanța, cu Farul. Astfel, pe lângă jucătorii pe care Ionuț Popa îi are în vedere din țară, se testează și piața sârbă, recunoscută pentru jucătorii săi de valoare. În vizor e luată liga secundă din ţara vecină, mai precis 1-2 fundaşi care ar putea rezolva problemele din defensivă.

Aşadar, „secundul” lui Popa de la UTA, Cristian Păcurar și directorul sportiv Claudiu Drăgan au fost prezenţi la meciul dintre Buducnost Dobanovci și Radnicki, în „Prva Liga”, pentru a urmări la treabă un fundaș central al formației oaspete. UTA a rămas descoperită în apărare, după ce Manea a aflat că va rata restul sezonului, ca urmare a unei rupturi de ligamente.

Altfel, UTA merge încrezătoare la Constanța, Ionuț Popa anunțând că jucătorii și-au schimbat comportamentul: „De vreo trei săptămâni, alta e atitudinea jucătorilor. De altfel, în ultimele jocuri nu am pierdut, am văzut și la antrenamente altă implicare din partea lor. Sunt mulțumit de ceea ce se întâmplă, mergem încrezători la meciul cu Farul, dar așteptăm și deblocarea financiară de la nivelul clubului”, spune Ionuț Popa.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *