UTA şi „U” Cluj promit spectacol în derby-ul de pe Motorul

UTA şi „U” Cluj promit spectacol în derby-ul de pe Motorul
0 comments, 20/11/2015, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

UTA Bătrâna Doamnă va fi televizată pentru a treia oară în acest campionat. După deplasările de la FC Bihor, unde a câştigat cu 4-0 şi de la Mediaş, înfrângere cu 3-1, a venit momentul ca echipa arădeană să poată fi urmărită la TV şi de la un meci de pe teren propriu. Derby-ul cu Universitatea Cluj-Napoca se va disputa duminică 22 noiembrie, de la ora 11, pe stadionul Motorul şi va putea fi urmărit în direct pe Digi şi Dolce Sport. În Aradul Nou se anunţă un duel foarte interesant, cu o „U” revitalizată după ce a fost preluată de Mihai Teja, „şepcile roşii” contabilizând cinci victorii consecutive în „B2”. La Arad şi-au anunţat prezenţa şi suporterii clujeni, astfel că alături de cei ai UTA-ei, pot contribui la o atmosferă frumoasă în tribune. În tur, „roş-albii” s-au impus pe Cluj Arena cu 1-0, meci care e însă demult istorie. „U” e o cu totul altă echipă sub comanda lui Teja, iar arădenii ştiu că îi aşteaptă un meci dificil. UTA a pierdut etapa trecută poziţia de lider, trupa lui Roli Nagy obţinând doar un punct din ultimele două deplasări, la Tărlungeni şi Mediaş.

Se anunţă atmosferă frumoasă

Astfel că a venit momentul ca Bătrâna Doamnă să revină la victorie şi dacă se poate să recucerească chiar fotoliul de lider. Teja, care l-a înlocuit pe Marius Popescu înainte de etapa cu numărul 11, nu are nicio problemă de efectiv pentru derby-ul de la Arad. La UTA va lipsi Copil, suspendat pentru cumul de galbene, dar arădenii au un singur gând pe „Motorul”: „Ne adunăm toate forţele pentru meciul cu „U” Cluj. Vrem să obţinem cele trei puncte şi să rămânem în plutonul fruntaş”, anunţă Alin Gligor. „Dacă înainte de Pîncota spuneam că acel meci va fi cel mai greu, acum pot să spun că întâlnirea cu U Cluj e cea mai importantă. Vrem să demonstrăm că la Mediaș a fost doar un accident, pe care, spre bucuria noastră, duminică putem să-l reparăm printr-o prestație bună și un rezultat bun”, punctează Cristian Todea, antrenor secund al Bătrânei Doamne.

Copil e suspendat, Dobrean incert

”Copil e suspendat, dar avem un lot valoros, cu jucători care pot să-l suplinească. Dobrean e incert din cauza unei contracturi, nu știu dacă va fi apt pe duminică. În schimb astăzi s-au antrenat normal Anca și Szekely”, mai adaugă Todea. UTA Bătrâna Doamnă e pe locul doi în seria a II-a a eşalonului secund, cu 26 de puncte, la doar două lungimi distanţă de liderul Gaz Metan, în vreme ce „U” Cluj a urcat până pe opt, cu 22 de puncte. Trupa roș-albă intră în într-o perioadă plină, cu trei meciuri în mai puțin de o săptămână. Duminică, la Arad sosește Universitatea Cluj, miercurea viitoare e deplasare la Mioveni, iar sâmbăta viitoare sosește Olimpia, anunţă www.uta-arad.ro.

Săptămână cu trei meciuri pentru utişti

”Organizatoric, avem o săptămână dificilă. Meciul de duminică e extrem de important,  marți dimineață plecăm la Pitești, miercuri de la 17,00 întâlnim CS Mioveni, apoi sâmbătă viitoare suntem acasă pentru meciul cu Satu Mare. Am fi dorit să jucăm duminică, deoarece timpul e scurt. Inițial, conducerea Olimpiei a fost de acord, dar nu am găsit înțelegere la staff-ul tehnic. Tot ce am putut să facem e să jucăm de la ora 14,00, câștigând astfel câteva ore”, a explicat Codru Grădinariu, directorul general al UTA-ei.

Foto: UTA Arad (facebook)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *