UTA se reuneşte la Motorul. Opt jucători, pe lista neagră!

UTA se reuneşte la Motorul. Opt jucători, pe lista neagră!
0 comments, 30/06/2017, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

UTA se reuneşte astăzi, ora 17, la stadionul Motorul, noul antrenor Adrian Mihalcea urmând să ia primul contact cu echipa. Între timp, conducerea clubului a anunţat aseară lista neagră şi jucătorii care nu mai intră în vederile UTA-ei pentru sezonul viitor:

„Clubul nostru a decis să nu mai colaboreze cu următorii jucători pentru anul competiţional 2017-2018: Marius Chindriş, Dumitru Copil, Alin Gligor, Bogdan Miron, Dumitru Muntean, Gianmarco Piccioni, Robert Vîlceanu, Michel Vlad.

Clubul le mulţumeşte pentru toată perioada petrecută la UTA şi le urează baftă în următoarele etape ale carierelor, atât jucătorilor cât şi antrenorului Laurenţiu Roşu şi preparatorului fizic Nacho Martinez”, se menţionează în comunicatul de pe site-ul oficial al clubului.

Dintre seniori, Barna, Strătilă, Adili, Manea, Polgar şi Filaret au fost anunţaţi de reunire, în vreme ce Curtuiuş e aşteptat şi el la Arad la începutul săptămânii viitoare, după o escapadă la Luceafărul. În zilele următoare ar mai putea apărea noutăţi la nivel de lot, Paul Batin – liber de contract – fiind cel mai vehiculat nume pentru atac.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *