UTA revine acasă, cu Farul: ”Un moment interesant”

UTA revine acasă, cu Farul: ”Un moment interesant”

Runda cu numărul doi a ligii secunde 2018-2019 marchează întoarcerea UTA-ei pe stadionul ”Motorul”. Învinsă în etapa inaugurală de Daco-Getica București, UTA speră că revederea cu suporterii pe terenul propriu va aduce și prima victorie.

”Pentru toți – spectatori și jucători – jocul e important. E un moment interesant, să joci după mult timp acasă și pe un teren nou. Aștept ca jucătorii să înțeleagă acest aspect, le-am cerut și le cer să fie mai atenți la problemele enumerate – să nu mai greșească individual, să aibă altă determinare, altă motivare și să respecte sarcinile. Dacă toate acestea vor fi îndeplinite, atunci mă declar mulțumit pentru etapa în care suntem. Echipa noastră e una nouă, în timp ce aproape fiecare adversar are scheletul vechi. De aceea există o perioadă de evaluare, jucătorii trebuie să demonstreze că ei sunt cei la care ne-am gândit și valoric și calitativ”, a punctat Ionuț Popa.

Constănțenii au început bine campionatul, 4-1 cu ACS Poli Timișoara. ”Farul e echipă cu tradiție, printre cele zece mandatare ale locurilor de promovare. Au câștigat la scor aproape neverosimil în fața lui ACS Poli, au un jucător care a marcat patru goluri în acel meci (n.n. Alexandru Grigoraș), dar sper să câștigăm și să avem o evoluție la fel de bună cum a fost la București, în repriza a doua”, a anticipat antrenorul principal al UTA-ei.

Încă accidentat, Albert Stahl nu intră în calcule pentru meciul de sâmbătă, programat la ora 13 şi televizat pe Digi Sport.

În conferința de presă organizată pentru prefața meciului UTA – Farul Constanța, Codru Grădinariu a dezvăluit unul din obiectivele clubului. ”În acest an vrem să aducem cât mai mulți copii pe stadion. În acest sens, accesul copiilor până în 10 ani este gratuit, iar pentru elevi biletul costă 5 lei”, a menționat directorul general al UTA-ei.

În altă ordine de idei, până acum s-au vândut peste 400 de abonamente, față de sub 300, câte fuseseră anul trecut. ”Suntem, deocamdată, în grafic, ne bucurăm pentru interesul tot mai ridicat”, a precizat Grădinariu. (uta-arad.ro)

About sportivu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *