UTA reorganizează defensiva

UTA reorganizează defensiva
0 comments, 18/07/2012, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Partea defensivă, unul din cele mai bine compartimente acoperite anul trecut la UTA, s-a dizolvat destul de tare în această vară atât valoric cât şi numeric.

 S-au evaporat pe rand, Manea, Pascariu, Varga, care nu şi-au mai prelungit contractele, D. Muscă, Tînc, A. Pavel şi Giura, jucători care s-au pregătit sub comanda lui Adrian Falub, dar, din difeite motive, au părăsit corabia alb-roşie.

Antrenorul „Bătrânei Doamne“ poate respira mai uşurat însă, după ce la începutul acestei săptămâni au sosit la Arad Predrag Pocuca şi Dan Matei.

După ce croatul Pocuca a dat probe de joc în campionatul Greciei, în cele din urmă a hotărât să revină la Arad, pentru o nouă prelungire a contractului, urmând să aibă discuţii cu preşedintele Catanzariti. Dacă se ajunge la un acord, în centrul defensivei alb roşii se va afla din nou perechea Gligor – Pocuca, una care a dat satisfacţie sezonul trecut.

Dan Matei, fostul fundaş al grupărilor Gloria Bistriţa, Universitatea Cluj, Unirea Urziceni, Inter Piteşti şi FCM Târgu Mureş este liber de contract şi şi-a dat acordul de principiu pentru a evolua la UTA. Experimentatul jucător de 31 de ani poate poate evolua şi pe banda dreaptă a defensivei, una descoperită după plecările lui Manea şi Bălan.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *