UTA a remizat cu Cermeiul, într-un amical disputat pe Şega

UTA a remizat cu Cermeiul, într-un amical disputat pe Şega
0 comments, 28/01/2017, by , in Fotbal, Liga2, Liga3, Ultimele stiri

UTA a disputat primul amical al iernii chiar înainte de plecarea în Spania. Sâmbătă, pe sinteticul de pe Şega, roş-albii lui Laurenţiu Roşu au încheiat la egalitate, scor 2-2, cu divizionara a treia Gloria Cermei. Fără Adili, bolnav, Copil, menajat și Tănase, în recuperare, antrenorul UTA-ei a fost nevoit să improvizeze, apelând la Wild pentru centrul defensivei și la Polgar, pentru postul de mijlocaș central. Meciul a avut un ritm bun, cu ocazii de ambele părţi şi patru goluri, doar 100 de spectatori fiind curioşi de cum arată UTA în debut de an. Burlă a marcat direct din lovitură liberă de la marginea careului, în minutul 24, stabilind scorul pauzei, 1-0. Divizionara secundă s-a desprins la reluare, când Adrian Petre a făcut 2-0, după o centrare a lui Strătilă.
Petre a ratat de la punctul cu var
Cermeiul nu a cedat şi în decurs de cinci minute a reuşit o egalare nesperată. Mai întâi, Edi Varga a înscris din apropiere după o centrare bună a lui Suslak, fază la care Mara a respins în primă fază de la colţul scurt. Acelaşi Suslak a marcat, apoi, din lovitură liberă de la marginea careului, mingea ducându-se în vinclu. Pe final, UTA a presat cu toate liniile, Strătilă a obţinut un penalty, dar Rusu a ghicit execuţia lui Petre. Şi Cermeiul a cerut în ultimele minute lovitură de la 11 metri, dar centralul a considerat că Sulea a simulat în duelul cu Mara. S-a terminat 2-2, într-un test util pentru ambele echipe, aflate în perioada de pregătire.
Formații:
UTA: Miron (Barna) – David, Manea, Wild, Burlă – Costin, Polgar, Jorza, Andor – Curtuiuș, Nedelcu.
UTA (repriza a doua): Barna (Mara) – Munteanu, Celea, Copaci, Filaret – Strătilă, Tarcea, Chindriș, Vlad – Stahl (70 Covaci), Petre
Cermei: Rusu – Vereș, Petrache, Cotoc, Suslak – Coșa (Varga), Șiclovan (Morar), Nistor (Ianc), Aldan (Sulea) – Diarra (Mohammed) – Bulza (V.Brândușe).

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *