UTA regăsită în insigne, fanioane şi legende

UTA regăsită în insigne, fanioane şi legende
1 comment, 04/01/2012, by , in Fotbal, Liga2

    Emoţie şi nostalgie în două culori”alb-roşu”a cuprins astăzi evenimentul derulat în această după amiază într-unul din centre comerciale ale Aradului, gazdă a primei manifestări dintr-o serie dedicată echipei fanion a Aradului UTA.

Totul s-a derulat în cadrul unei  expoziţii şi a unei întâlniri cu actualii jucători ai UTA-ei cât și cu legendele  grupării textiliste, reuniţi actualmente sub titulatura „Old Boys UTA“. Aceştia au împărţit mingi cu autografele jucătorilor, manifestarea fiind completată şi cu un inedit concurs cu întrebări din istoria UTA-ei, dedicat celor mai mici participanţi la eveniment.

Expoziţia a reprezentat şi ea un magnet pentru cei ataşaţi de „Bătrâna Doamnă“, al cărei trecut glorios a fost readus în faţa celor prezenţi prin intermediul materialelor sportive, insignelor, fanioanelor, fotografiilor, publicaţiilor, programelor de meci. Acestea aparţinând unor colecţionari recunoscuţi, Teodor Puterity, Matei Mândru şi nu în ultimul rând, roşcovanul Flavius Domide, o emblemă şi un simbol a ceea ce a fost odată UTA, echipa cărei Steaua îi trimitea o plachetă de recunoştinţă şi respect pentru eliminarea lui Feynoord. Ce vremuri..!!!

About admin

One comment

  1. Dellas7
    January 8th, 2012 9:15

    glumiți, nu??? articolul ăsta a fost scris de un analfabet agramat??

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *