UTA – POLI se joacă cu casa închisă

UTA – POLI se joacă cu casa închisă
0 comments, 30/09/2011, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Partida dintre UTA şi Poli din cadrul etapei a VII-a a ligii secunde la fotbal se joacă cu casele închise. Cele 5000 de tichete puse în vânzare s-au epuizat încă de ieri în jurul prânzului, caseriile fiind astăzi închise. Echipa arădeană abordează jocul cu Poli fără Varga şi Chindriş ambii fiind accidentaţi. Varga are ciupitură de menisc şi ar risca prea mult dacă ar intra în joc, iar Chindriş are ruptură de ligamente încrucişate şi va sta pe margine cel puţin 6 luni. Pe lângă cei doi, se pare că sunt incerţi pentru partida cu Poli, Nădăban şi Bălan. Cu toate că cei doi au făcut antrenamente uşoare prezenţa lor în “primul 11” nu este sigură.

Măsurile de siguranţă sporite

Porţile stadionului „Francisc Neumann” se vor deschide în jurul orei 17.30. Organizatorii întrecerii fac apel la spectatorii arădeni, să vină din timp la stadion pentru a nu se creea o aglomeraţie înaintea începerii partidei. Vor fi organizate filtre în zona stadionului, iar accesul se va face doar pe baza tichetului sau abonamentului.
Fanii timişoreni (aproximativ 400) vor face deplasarea cu trenul şi vor fi supravegheaţi de formaţiuni mobile de jandarmi, sosite inclusiv din oraşul de pe Bega.

update

Cornel Nădăban va juca cu infiltraţii împotriva timişorenilor, dar nu va începe partida ca titular. Bălan este recuperat medical şi are mari şanse să evolueze în teren din primul minut.

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *