UTA – Poli, derby cu inima! ”Să le oferim o satisfacţie suporterilor”

UTA – Poli, derby cu inima! ”Să le oferim o satisfacţie suporterilor”
0 comments, 23/04/2018, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

A sosit, poate, cel mai așteptat moment al primăverii: ASU Poli Timișoara descinde marţi pe arena ”Otto Greffner”, pentru derby-ul de Liga a II-a, pe care trupa roș-albă anunță că îl abordează montată. E întâlnirea din care UTA vrea să obțină totul, pentru a șterge din tristețea unui sezon entuziast doar la început.

”Un meci la fel de important ca și celelalte, având în vedere poziția noastră în clasament, care nu e foarte sigură, nu suntem sută la sută salvați de griji. Mental și emoțional, jocul are o încărcătură specială față de restul, tot timpul a fost simțit și trăit cu o anumită intensitate. Poate a mai scăzut această intensitate în ultimul timp, atât noi cât și Timișoara am avut anumite fluctuații care nu prea ar fi normale la echipe cu tradiții. Ne dorim să facem un meci bun și să le oferim o satisfacție suporterilor care vor veni să vadă această partidă. Toți băieții știu importanța meciului și tradiția sa”, prefațează antrenorul Cristian Todea disputa de mâine.

Antrenorul principal al roș-albilor a vorbit despre motivația care vine singură în asemenea dueluri: ”Tot timpul un meci cu Poli te motivează suplimentar, asta vine mai ușor decât, probabil, la un meci cu Snagovul, unde, din păcate, nu am fost montați. Din punct de vedere mental, acum cred că jucătorii vor fi pregătiți. E un prilej pentru toți cei care suntem implicați să mai spălăm din imaginea meciurilor mai slabe din acest an competițional”.

Legat de alb-violeți, Todea a remarcat: ”Formează o echipă omogenă, cu jucători de calitate de la mijloc în sus și oameni experimentați în apărare. O echipă bună de liga a doua, care poate să pună probleme oricui în campionat. Pe hârtie, pornesc favoriți, dar la un astfel de meci se echilibrează valorile. Pentru noi punctele sunt mult mai importante decât pentru ei, cu o victorie, în mare parte, putem să zicem că celelalte meciuri le putem gestiona mai ușor”.

Mihai Petra și Ionuț Tănase sunt suspendați și văd de pe margine derby-ul. ”Sunt două absențe importante, au avut meciuri bune mai ales în ultimele etape. Dar avem jucători în lot care și-au dorit să joace, iar acum e momentul bun, e un meci al orgoliilor, cred că băieții care vor intra vor face totul pentru victorie”, a concluzionat Cristi Todea.

UTA – ASU Poli începe la ora 17:00 și se vede în direct pe Digi Sport 1.

Arbitri: Florin Mazilu (Satu Mare) – Adrian Mărginean (Aiud), Iulian Szekely (Cluj Napoca). Rezervă: Marius Omuț (Satu Mare). Observatori: Viorel Lolea (Reșița), Dan Monea (Aiud). (uta-arad.ro)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *