UTA pleacă joi spre Brăila. Un nou meci accesibil

UTA pleacă joi spre Brăila. Un nou meci accesibil
0 comments, 15/11/2017, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

UTA joacă sâmbătă, la matineu, un nou meci important pentru a evada din subsolul Ligii a II-a.

arădenilor e coleAdversaragă de suferință în partea inferioară a clasamentului, Dacia Unirea Brăila, și ea în criză de rezultate, cu un punct mai puțin în clasament (17), dar şi cu o situație financiară gravă.

Teoretic, e un joc accesibil, dar „roş-albii” au demonstrat nu o dată, în acest tur, că pot fi învinşi de oricine.

Conducerea clubului e consecventă şi a renunţat la deplasărea cu avionul pe distanțe lungi. Totuşi, parcurgerea celor 710 de kilometri până la Brăila se va face pe bucăți.

Delegația arădeană pleacă sppre Brăila joi, după antrenamentul de dimineață, cu escală în cursul serii la Brașov. Vineri, sub Tâmpa, UTA va susţine un ultim antrenament înaintea meciului cu Dacia, programat sâmbătă, ora 11 (netelevizat).

Cristi Todea speră să îl aibă la dispoziţie şi pe Daniel Florea – absent în ultimele trei meciuri – care e în recuperare după o întindere de ligamente la genunchi.

În tot acest timp, Ciucă, Buleică și Strătilă, fotbaliști excluși din lotul primei echipe pe motive discplinare, își văd de programul de la UTA II.

Nicunul dintre ei nu au ajuns la un acord cu conducerea clubului pentru rezilierea amiabilă a contractelor, așa cum s-a întâmplat cu portarul Grahovac.

Tags:
UTA

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *