UTA pierde în Trivale şi încheie un sezon dezamăgitor

UTA pierde în Trivale şi încheie un sezon dezamăgitor
0 comments, 01/06/2018, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Tânăra echipă a UTA-ei a pierdut, astăzi, la limită, 0-1 la Piteşti, în ultima etapă a Ligii a II-a. Aşa cum a anunţat, Ionuţ Popa a mizat pe un prim “11” format aproape în totalitate din juniori sau tineri, doar portarul Barna şi Manea făcând excepţie. Roş-albii s-au prezentat destul de bine în defensivă, dar pe faza de atac au fost ca şi inexistenţi, fără să pună în pericol poarta argeşenilor.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Şerbănică, în minutul 75. Gazdele termină campionatul pe locul 4, în timp ce UTA e momentan pe 11, dar poate fi întrecută mâine, în clasament, atât de Ripensia, cât și de Balotești. Un sezon de uitat pentru arădeni şi perspective deloc îmbucurătoare, având în vedere că sponsorii lipsesc cu desăvârşire.

UTA a început ultimul meci al sezonului în formula: Barna – D.Lazăr, R.Iuga, Manea, Dinculescu – Dan, Tănase – Stahl (Sorato 62), Jorza, Prună (Iuga 76) – D.Popa (Toma 67).

”Ne-am apărat bine, mai bine ca altădată”, a remarcat Ionuț Popa. ”În alte jocuri am fost poetici în apărare și am încercat să jucăm ce joacă alte echipe, dar n-am reușit să creem probleme în ofensivă, iar în defensivă am avut probleme. Astăzi a fost altfel, păcat că nu am avut curaj în momentul de posesie”, a adăugat tehnicianul Bătrânei Doamne.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *