UTA – Mureşul Deva, se dispută sâmbătă de la ora 11.00

UTA – Mureşul Deva, se dispută sâmbătă de la ora 11.00
0 comments, 17/11/2011, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

       

        Stadionul “Francisc Neumann” din Arad găzduieşte sâmbătă cu începere de la orele 11.00 partida de fotbal contând pentru etapa cu numărul 14 a ligii secunde. Protagonistele acestei întâlniri vor fi UTA şi Mureşul Deva.

        UTA a început săptămâna cu un antrenament de refacere pentru jucătorii care au evoluat sub Turnul Chindiei. Absenţii din meciul de la Târgovişte,  Hidişan, Nădăban, Varga şi Miron, au efectuat o pregătire completă, toţi patru au şanse mari să evolueze în partida de sâmbătă. Pentru “alb-roşii meciul de sâmbătă va fi ultimul pe teren propriu în faţa propriilor suporteri. Întreg efectivul şi staff-ul tehnic sunt complect demoralizaţi în urma hoţiei din meciul de la Târgovişte de unde arădenii se puteau întoarce cu toate cele trei puncte puse în joc.

        „O victorie la Târgovişte ar fi însemnat şi alt moral în perspectiva ultimelor două meciuri din acest tur de campionat. Cu trei puncte am fi fost mai aproape de podium, acolo unde ne-am propus să terminăm prima parte a sezonului… Aşa doar două victorii ar aduce un pic de linişte înaintea pauzei de iarnă…“ a declarat Dan Stupar, antrenorul secund al UTA-ei.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *