UTA are misiune grea la Clinceni: ”O echipă cu calitate”

UTA are misiune grea la Clinceni: ”O echipă cu calitate”
0 comments, 18/08/2017, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Tabăra roș-albă a analizat confruntarea cu Metaloglobus și, dorind să corecteze minusurile ivite sâmbăta trecută, s-a conectat la întâlnirea cu Academica Clinceni, din etapa a III-a a ligii secunde.

”Am lucrat pe problemele apărute în meciul de acasă, lucrăm și pe relațiile de joc mult-necesare în formarea unei echipe. Sunt mulțumit de băieți cum au răspuns fizic și caracterial după meciul de acasă. Ne așteptăm la o partidă dificilă, Clinceniul a avut un start destul de bun de sezon. O echipă bucureșteană cu calitate ofensivă bună, au înscris deja 6 goluri. Pe marea majoritate a jucătorilor îi cunosc, și ei sunt într-o reformare a echipei, dar au calitate și experiență”, a remarcat Adrian Mihalcea.

Antrenorul principal al UTA-ei a anunțat că, în continuare, nu poate conta pe Ștefan Grigorie: ”Accidentarea era mult mai serioasă decât am crezut. Încă nu a început antrenamentele cu grupul, lucrează separat. De luni ar trebui să reintre cu echipa”. În schimb, tânărul atacant Dorin Toma a fost cooptat în lotul pentru sâmbătă. ”Am considerat că poziția lui de joc poate ajuta în acest meci, pe fondul pregătirii și a atitudinii pozitive”, a comentat Mihalcea.

Echipa pleacă astăzi spre București, la ora 14:20 are avion din Timișoara, urmând să înnopteze la hotel Snagov, baza devenită obișnuită pentru arădeni atunci când joacă în zona Capitalei.

Academica Clinceni – UTA se joacă sâmbătă, de la ora 12, iar meciul va fi televizat pe Digi Sport.

Foto: uta-arad.ro

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *