UTA merge la victorie sub Tâmpa, în direct pe Digi Sport

UTA merge la victorie sub Tâmpa, în direct pe Digi Sport
0 comments, 08/09/2016, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Dimineață, la ora 8:00, utiștii au urcat în autocar cu destinația Poiana Brașov. Stațiunea din Munții Tâmpei e gazda roș-albilor, care, de la 15:00, au programat un antrenament terenul de acolo.

Confruntarea cu echipa antrenată de Cornel Țălnar are un aer mai special pentru cel puțin unul dintre fotbaliștii UTA-ei: juniorul Ionuț Tănase a debutat contra Brașovului, sezonului trecut, tot în etapa a VI-a a ligii secunde. Se juca pe 3 octombrie și era 2-2, cu arădenii revenind de la 2-0 prin golurile lui Szekely și Curtuiuș. Și tot de Brașov se leagă și primul gol marcat de Tănase la seniori, după un superb șut din afara careului mare, în acel epic 3-2 pentru UTA, care a adus Aradului locul de baraj.

”Vom fi foarte motivați să câștigăm meciul de la Brașov, să luăm cele 3 puncte care să ne ajute apoi în economia clasamentului. Mergem la victorie. Mă leagă amintiri frumoase de Brașov, după ce am debutat acolo și mai apoi am și marcat”, a mărturisit Tănase.

Cu trecut brașovean mai sunt Sorin Strătilă (mijlocașul se trage din orașul de sub Tâmpa), Cristian Andor (component al galben-negrilor primăvara trecută), dar și antrenorul Roland Nagy, care a jucat pentru ”stegari” în prima parte a anilor 90.

Roland Nagy așteaptă cu nerăbdare confruntarea de mâine după-masă: ”Mergem să câștigăm, e obiectivul nostru la fiecare joc. Întâlnim o echipă bună, cu antrenor experimentat [Cornel Țălnar], jucători experimentați, dar și tineri de perspectivă, sunt pe plus în momentul de față. Am activat acolo și merg cu plăcere, sezonul trecut am avut satisfacții la Brașov, sper să fie așa și după meciul de vineri. Cred că va fi un joc frumos, interesant, cu două echipe bune. Cum a fost și cu Mioveni, care greșit a fost considerată foarte slabă”.

Adrian Petre revine în echipa arădeană după experiența ”tricoloră” din Finlanda.

Meciul FC Braşov – UTA deschide etapa a şasea a Ligii a II-a, meciul – televizat pe Digi Sport – fiind programat pentru vineri, ora 17:30. Cele două echipe sunt vecine de clasament, ocupând locurile 3 (UTA) şi 4 (FC Braşov), cu câte 11 pucte adunate.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *