UTA – Mama Mia, în turul IV al Cupei României. Adversarele arădenelor

UTA – Mama Mia, în turul IV al Cupei României. Adversarele arădenelor

Federația Română de Fotbal a publicat, astăzi, programul turului IV din Cupa României. Faza care marchează și intrarea divizionarei secunde UTA Bătrâna Doamnă în competiție e programată în perioada 4-6 octombrie. Adversara UTA-ei e fosta colegă din eșalonul trei de acum două sezoane, Mama Mia Becicherecu Mic. Meciul se joacă pe arena trupei din județul Timiș.
Antrenorul Roland Nagy a comentat pentru site-ul clubului tragerea la sorți din turul IV a Cupei României, referindu-se la Mama Mia Becicherecu Mic, dar și la obiectivul UTA-ei în competiție. ”Întâlnim o echipă constantă de nivelul Ligii a III-a, am fost în luptă directă o perioadă cu ei și Sebișul. Au plecat unii jucători, dar rămâne o echipă bună, ce poate emite pretenții. Ne gândim să gestionăm cât mai bine săptămâna aceasta și meciul de la Sfântu Gheorghe. În orice caz, abordăm cu seriozitate Cupa României, cu speranța aducerii unui adversar din Liga I la Arad. Ar fi din nou un bonus, ceva frumos pentru Arad și pentru această echipă”, a spus ”principalul” utist.
Mama Mia – UTA se joacă pe marţi, 4 octombrie, de la 14:30.
Şoimii Pîncota se deplasează la Timişoara, pentru duelul cu ASU Poli, meci programat miercuri, ora 14:30, iar Sebișul o va găzdui pe trupa lui Erik Lincar, Luceafărul Oradea, confruntare ce se va disputa marţi, de la aceeaşi oră, 14:30.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *