UTA joacă cu ACS Poli Timişoara în prima etapă

UTA joacă cu ACS  Poli Timişoara în prima etapă
0 comments, 17/08/2012, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

 

Al câtelea nu ştiu, noul club al Timişoarei a primit avizul Federaţiei Române de Fotbal pentru a evolua în noul sezon sub denumirea de ACS Poli.

Clubul bănăţean a fost primul pe lista de şase societăţi, dată publicităţii de către FRF, care şi-au schimbat denumirea şi/sau sediul social. Astfel nou promovata din Recaş va avea din noul sezon denumirea de ACS Poli şi sediul în Timişoara, chiar la adresa Bvd. Regele Ferdinand, nr. 1, vechea casă a “alb-violeţilor”.

“Având în vedere cererile adresate FRF în conformitate cu prevederile art. 6 alin. 3, .4.1 şi 4.2 din Regulamentul de Organizare a Activităţii Direcţia Juridică a FRF avizează următoarele modificări ale formei şi/sau structurii juridice a următoarelor cluburi astfel:

1. ACS RECAŞ schimbă sediul central şi denumirea în ACS POLI TIMIŞOARA cu sediul în Timişoara, judeţul Timiş, Bulevardul Regele Ferdinand I, nr. 2, Et. 2, nr. Ap. S.A.D. 10, cod poştal 300006. (…)

În conformitate cu dispoziţiile art. 6 alin. 4.2 în termen de 5 zile orice persoană interesată poate face opoziţie prin acţiune introdusă la Comisia de Disciplină a FRF.

Documentele care au stat la baza prezentului Aviz pentru fiecare club în parte pot fi solicitate Direcţiei Juridice a FRF”.

În acest moment totul e clar, ACS Poli va evolua în Liga a II-a cu drepturi depline şi se poate gândi la strategia de atacare a primului eşalon.

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *