UTA îşi continuă căderea în gol: 0-1 cu Dunărea!

UTA îşi continuă căderea în gol: 0-1 cu Dunărea!
0 comments, 16/09/2017, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

UTA a fost învinsă astăzi, scor 0-1, la Şiria, într-un meci contând pentru etapa a 8-a a Ligii a II-a. Continuă decăderea incredibilă a echipei fanion, care a uitat de când a câştigat în cetate, ultima victorie pe teren propriu consemnându-se în luna aprilie!

Primul fluier al meciului cu trupa lui Dan Alexa a fost precedat de prezenţa pe gazon a fostelor glorii Flavius Domide, Gabor Biro şi Mircea Axente, aflaţi în echipa UTA-ei pe 16 septembrie 1970, când arădenii făceau 1-1 la Feyenoord, în Cupa Campionilor. Aceştia, însoţiţi de alţi doi fotbalişti din vechea gardă, Christos Metskas şi Gyuri Vaczi, i-au încurajat pe roş-albi pentru acest joc. Nu a fost însă suficient. Nici măcar prezenţa foştilor mari jucători, dar nici schimbarea antrenorului sau apoi a orei matinale, nu au reuşit să deblocheze modesta UTA, care pătează de ruşine şi o zi memorabilă din istoria clubului, la 47 de ani de atunci! Fără Strătilă, accidentat şi Ciucă, suspendat, Falub a schimbat până şi sistemul de joc, dar UTA a făcut şi azi un meci slab, controlat în mare parte de oaspeţi.
Ruşine şi într-o zi istorică pentru club
“Roş-albii” au fost periculoşi în prima parte în trei rânduri, prin Scutaru, Burlă şi Stahl. Totuşi, mingea a fost mai mult la cei de la Dunărea, doar intervenţiile providenţiale ale lui Grahovac, la şuturile lui Drăghiceanu şi Kanda, făcând ca tabela să rămână imaculată la pauză. În partea a doua s-a jucat şi mai slab, iar la una din puţinele faze de poartă, echipa vizitatoare a dat lovitura, juniorul Drăghiceanu marcând norocos în minutul 76, cu un şut de la 13 metri, în dreapta lui Grahovac. Până la final, UTA şi-a mai creat o singură ocazie, în prelungiri, atunci când Asani şi apoi Scutaru nu au găsit drumul spre gol.
Promovarea e o glumă proastă!
S-a terminat 0-1 şi UTA cade pe un incredibil loc 13 în Liga a II-a, foarte departe de obiectivul promovării, care pare deja o glumă proastă. Sezonul e compromis în mare măsură, dar parcă arădenii nu mai reuşesc nici să respire, iar norii negri se adună tot mai mult deasupra clubului. UTA a început meciul de la Şiria în formula: Grahovac – Adili, Scutaru, Manea, Burlă – Stahl (46 Toma), Tănase (3 Jorza), Cârstocea (85 Asani), Buleică – Păcurar – Curtuiuş (cpt.)

 

Tags:
stiri utaUTA

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *