Juniorii UTA-ei au învins Poli, în Cupa României U19

Juniorii UTA-ei au învins Poli, în Cupa României U19

UTA a învins cu scorul de 1-0 pe ACS Poli Timișoara, reușind să se califice în semifinalele Cupei României U19.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Copaci, dintr-un penalty scos de Stahl (34). Același Stahl a avut o mare șansă de gol câteva minute mai târziu, singur cu portarul, dar mingea i-a sărit rău din gazonul tare. Prima repriză a fost la discreția UTA-ei, gazdele reușind cu greu să iasă din propria jumătate.

În repriza a doua timișorenii au venit mai motivați de la cabine reușind să pună mai multă presiune la poarta arădeană. Utiștii au reușit să facă față asaltului, anulând cu brio toate acțiunile adversarilor.

UTA: Mureșan – Lazăr, Copaci, Iuga (c), Dinculescu, Pop, Brăniștean, Costin, Toma, Mandache, Stahl. Rezerve: Revesz, Iova, Rogojan, Bodri Al., Vasile, Țurcanu, Mager.

„A fost o partidă în care am făcut două reprize diametral opuse. Prima repriză am dominat-o de o manieră categorică. Am reușit să înscriem și am mai avut câteva oportunități foarte bune. În repriza a doua am jucat mai slab, dar am reușit să ne închidem bine, nu le-am lăsat multe spații adversarilor. Per total, rezultatul este echitabil și reflectă realitatea din teren“, a declarat la finalul partidei Dan Oprescu.

„Un gol contra lui Poli e o mare bucurie, mai ales că ne-am și calificat. Am făcut un joc bun în prima repriză, în care nu și-au creat ocazii. În partea a doua ne-am retras puțin, dar important este că ne-am calificat în semifinale. Sper să câștigăm și anul acesta Cupa“, a declarat marcatorul unicului gol, Paul Copaci.

Sursă: uta-arad.ro

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *