UTA a învins Juventus Bucureşti

UTA a învins Juventus Bucureşti
0 comments, 17/03/2012, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

 

Debut excelent pentru UTA în retur, reuşind să se impună în Capitală, în faţa grupării bucureştene Juventus Colentina, cu scorul de 2-0 (1-0), graţie reuşitelor lui Neagu (min. 2) şi Miron (min. 49).

Elevii pregătiţi de Roland Nagy, au început perfect partida, iar în min. 3, după un corner executat de Purece, Neagu a profitat de o nesincronizare a fundaşilor bucureşteni  şi, din careul mic, a trimis mingea în plasă.

Bucureştenii au trecut peste moment, ieşind la joc reuşind să domine teritorial, dar Tene nu l-a putut învinge pe Smaranda, în min. 25, trimiţând pe lângă, iar Calvin a scos de pe linia portii şutul lui Slobozeanu, în min. 43.

UTA  avea să lovească din nou, după pauză, când, în min. 49, Hidişan a trimis o minge lungă peste fundaşii bucureşteni, iar Miron, scăpat singur  l-a învins, cu sânge rece, pe Bobariu.

Până la finalul celor 90 de minute, s-au mai înregistrat ocazii la ambele porţi, cele mai importante fiind a lui Mara, care a ţintit bara în min. 54, şi Ţăran, în min. 83, cap după un corner, respins de lângă bară de acelaşi Calvin.

Victorie aşteptată şi dorită pentru UTA, importantă şi pentru moralul cu care elevii lui Roli Nagy vor aborda viitoarele confruntări.În urme acesui rezultat UTA a urcat două trepte în clasament, dar se ţin pe linia de plutire şi contracandidatele, FC Argeş şi ALRO Slatina.

Juventus: Bobariu – Petrescu, Amet, Crişan (Taran), A. Sava – Bănuţă, Slobozeanu (Buftea), Cruceru, Grigore, Tene – Damaschin (Mokengue).

UTA: Smaranda – Calvin, Pocuca, Gligor, Siminic – Purece, Ignea, Hidişan (Varga), Neagu – Mara (Nadaban) – Miron (Capata). Arbitri: Horaţiu Feşnic – Adrian Popescu, Daniel Mitruţi.

Au arbitrat: Horaţiu Feşnic (Cluj-Napoca) Adrian Popescu şi Daniel Mitruţi (ambii din Craiova).

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *