UTA a fost umilită de Sepsi, Pîncota scoate primul punct

UTA a fost umilită de Sepsi, Pîncota scoate primul punct
0 comments, 02/10/2016, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

UTA BD a pierdut clar, sâmbătă, la Sfântu Gheorghe, în faţa nou promovatei în Liga a II-a, Sepsi. Echipa arădeană a fost umilită în secuime, deşi la un minut după startul reprizei secunde conducea cu 1-0, după reuşita lui Curtuiuş, care a marcat cu capul după o centrare a lui David. Susţinuţi de un public entuziast, cei de la Sepsi au întors spectaculos rezultatul, Hadnagy fiind şi de această dată providenţial. Atacantul golgheter al gazdelor a egalat în minutul 61, cu un şut din 10 metri, uşor lateral dreapta, pentru ca peste alte patru minute să transforme un penalty scos de Huiban, faultat în careu de David. Acelaşi Hadnagy a reuşit hatrick-ul în minutul 71, marcând din doar câţiva metri, după ce Miron a respins în primă fază şutul lui Plămadă. De parcă nu ar fi fost de ajuns evoluţia penibilă a “alb-roşilor”, Curtuiuş a confirmat că UTA e “abonată” la cartonaşe roşii de ceva vreme, atacantul fiind eliminat – ca urmare a două galbene – pentru o simulare.
Hadnagy a pulverizat apărarea arădeană
Scorul final avea să fie stabilit de acelaşi Plămadă, care a înscris în minutul 79 cu capul, din plonjon, 4-1 pentru Sepsi! Înfrângere ruşinoasă pentru UTA BD, care se distanţează din nou de plutonul fruntaş al ligii secunde, chiar înaintea vizitei liderului Juventus. Arădenii au evoluat la Sfântu Gheorghe în formula: Miron – David, Manea, Gligor (cpt.), Burlă – Strătilă (83 Costin), Chindriş (89 Covaci), Jorza, Copil (65 Andor) – Curtuiuş, Ad. Petre. Se anunţă mari bătăi de cap pentru Nagy la acel meci de săptămâna viitoare cu liderul, atacanţii titulari fiind absenţi cerţi: Adrian Petre e convocat la lotul naţional de juniori, iar Curtuiuş e suspendat!
Sârbul Jovanic debutează cu o remiză
În schimb, veşti ceva mai bune vin dinspre Şoimii Pîncota, echipă care obţine primul punct pe teren abia în etapa a 10-a. Cu sârbul Nikola Jovanic la meciul de debut pe banca “şoimilor”, trupa din Podgorie a spart în sfârşit gheaţa, fără însă a putea obţine şi prima victorie stagională. A fost 0-0 cu CS Berceni, în derby-ul suferinţei din Liga a II-a, în care s-au înfruntat ultimele două clasate. Meciul a fost destul de echilibrat, cu puţine faze de poartă şi un fotbal sărac, sub media ligii secunde. Oprea – Stelitano, Dulap, Ianc, Sarr – Taider – Stoichiţoiu (63 Ţugulescu), D.Popa, Pătraşcu (60 Mitu), Farcaş (46 Copilescu) – Diamond Orellana (Randy) a fost formula Pîncotei în meciul de sâmbătă. Pentru “şoimi” e important că au obţinut primul punct, de moral, mai ales că au şanse mari să câştige la “masa verde” şi meciul de la Baloteşti.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *