UTA-ei i-a fost aprobat bugetul de 2,9 milioane de lei

UTA-ei i-a fost aprobat bugetul de 2,9 milioane de lei

UTA-ei i-a fost aprobat bugetul de 2,9 milioane de de lei, bani proveniţi din fonduri nerambursabile şi blocați în primă fază de autoritățile locale, datorită pandemiei de coronavirus. Anunţul a fost făcut de Sergiu Bîlcea, într-o conferinţă de presă şi apoi pe o reţea de socializare:

„UTA are toate condiţiile pentru promovarea în Liga I: a fost aprobat bugetul de 2,9 milioane de lei prin Centrul Municipal de Cultură. Din punct de vedere sportiv, echipa este solidă, cu un lot bun, conducere tehnică excelentă şi toată suflarea arădeană alături. La stadion lucrările merg în ritm rapid, nu au fost oprite în pandemie şi ne dau speranţa că vor fi finalizate curând. Am încredere că suntem aproape de visul suporterilor arădeni: UTA în Liga I pe un stadion nou”.

Bîlcea spune că UTA rămâne o prioritate pentru administrație, deși banii câștigați de clubul fanion al Aradului, la prima sesiune de proiecte de la CMCA, au fost cu greu deblocaţi. De asemenea, echipa aşteaptă de şase ani finalizarea unui stadion de nici 12 mii de locuri: „Alocarea fondurilor necesare pentru UTA arată că echipa este cu adevărat o prioritate a autorităţilor locale, dorinţa unanimă fiind revenirea simbolului Aradului acolo unde îi este locul: în Liga I.

Pandemia a afectat şi va continua să afecteze finanţele autorităţilor locale, sigur o serie de priorităţi trebuie reaşezate. Cu toate acestea, sprijinul pentru UTA este constant şi sigur”, a mai spus Bîlcea.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *