UTA a disputat cel de-al doilea amical pe teren propriu

UTA a disputat cel de-al doilea amical pe teren propriu
0 comments, 15/07/2012, by , in Fotbal, Liga2

Cel de-al doilea amical al UTA-ei s-a disputat pe stadionul “Francisc Neuman”, adversară fiindu-i CS Vladimirescu, într-un meci derulat pe durata a trei reprize de câte 30 de minute.

Antrenorul Adrian Falub a început partida cu jucătorii sosiţi în această vară în curtea „Bătrânei Doamne“ sau cu cei de la echipa de juniori.

Lipsa de omogenitate şi de experienţă şi-a spus cuvântul, iar gruparea din Vladimirescu a deschis scorul prin Petrescu, în min. 13, după o centrare a lui Rada.  Alb-roşii au replicat prin Miron, care a trimis cu capul pe lângă poartă, dar egalarea a adus-o Sergiu Pop, în min. 24. Acesta reluând din apropiere o minge respinsă în faţă de Rusu, la un şut a lui Suslak. Cu două minute înainte de finalul primei reprize UTA a preluat conducerea. Raț a centrat perfect de pe flancul drept, iar Miron a trimis perfect balonul în plasă pentru 2-1.

În partea a doua a jocului Adrian Falub a modificat garnitura, introducând în teren jucătorii cu experienţă, iar acest lucru şi-a spus cuvântul. Cu o menţiune specială pentru ex-bihoreanul Bârză, cu o evoluţie consistentă în avanposturi. Acesta reuşind dealtfel să şi mărească diferenţa, la 3-1, după ce a reluat din cădere o centrare bună a lui Neagu. Iar golul de 4-1, aparţinând aceluiaşi jucător, a venit ca o repetare a aceleiaşi faze.

Acelaşi Bârză s-a aflat la originea reuşitei care a pecetluit rezultatul final. Acesta a primit mingea în careu şi a trimis un „călcâi“ pentru brazilianul Weller, care a înscris cu un șut la colțul lung, 5-1.

Cu acest scor s-a şi încheiat partida, una în care formaţia din “Calea Aurel Vlaicu”, în ciuda caniculei, nu s-a mişcat rău, iar jucătorii aflaţi în probe, în special Alexandru Neagu şi Bârză, au avut o prestaţie consistentă.

“A fost un antrenament util pentri noi, am întâlnit o echipă bine. Mă bucur că au reușit să joace toți băieții, sunt mulțumit de felul cum s-au mișcat. Nu pot să remarc pe cineva anume, pentru că mi-au plăcut toți, s-au dăruit după ce ieri am avut două antrenamente foarte grele. Sunt mulți jucători aflați în probe, asupra cărora trebuie să ne decidem. Luni se va întoarce și Gio în țară și vom avea o discuție și pe această temă. Vom vorbi și de contractul meu, dar să știți că nu o să se termine fotbalul aici dacă nu rămân eu. Președintele știe care sunt cerințele mele, au venit jucători, trebuie să mai vină și dacă se va face minimum din ce am cerut, eu mi-aș dori să continui aici”, a declarat antrenorul Falub.

De cealaltă parte antrenorul Cristi Sculici s-a declarat mulţumit de evoluţia “copiilor “ lui trimişi să-şi măsoare forţele cu cei de la UTA

„Chiar am încheiat jocul cu 5-6 jucători de 14 ani în teren. Încet-încet se rezolvă și la noi problemele, chiar dacă am avut o mică întârziere. Luni urcăm la Moneasa, avem și meciul de Cupă cu Crișul Sînandrei plus alte jocuri de verificare, până la începerea campionatului vom deveni competitivi”, a declarat Cristi Sculici.

 

Cei doi antrenori Adrian Falub respective Cristi Sculici au rulat următoarele efective:

 

UTA: Amadio – Raț, Gornic, Wild, Șușlak – Kharbat, Copil, Pavel, Cărpinișan – S. Pop, Miron. Au mai jucat: Smaranda – Calvin, Gligor, Ene, Siminic – Bârză, Chindriș, A. Neagu, G. Neagu – Capătă, Weller.

Vladimirescu: Rusu – Dobay, Sighete, Bota, Morar – Rada, Lazea, Petrescu, Ciubăncan – Negru, Rus. Au mai jucat: Bak – Tudoroiu, Goldiș, Munteanu, Moraru, Ardelean, Onețiu, Sima, Purece, Bobeiciuc, Leucuța, Lăsculescu, Apostol, Nol.

Au arbitrat: M. Ardelean – P. Ardelean, C. Băla.

Următorul amical pentru UTA se va disputa pe terenul celor de la Voinţa Mailat, miercuri 18 iulie, la o oră ce va fi anunţată la începutul săptămânii viitoare.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *