UTA deschide intermediara din Liga 2, în fieful Luceafărului

UTA deschide intermediara din Liga 2, în fieful Luceafărului
0 comments, 19/09/2016, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

UTA Bătrâna Doamnă e din nou pe teren mâine: roș-albii sunt față în față cu Luceafărul, în meciul care deschide etapa a VIII-a din eșalonul secund. Cu moralul refăcut după victoria reconfortantă reușită sâmbătă, utiștii abordează cu tonus pozitiv confruntarea de la Sînmartin.
”Adversara noastră – o nou-promovată ce beneficiază de condiții bune, cu stabilitate și infrastructură – nu e încă unde și-a dorit, dar vine după o victorie și are moral bun, va fi mobilizată și pentru că joacă împotriva UTA-ei. Amicalele disputate între noi până acum au fost pe măsura jocurilor oficiale, îi cunosc bine pe Eric Lincar (n.r. antrenorul principal de la Luceafărul) și Zeno Bundea (director sportiv), amândoi au făcut faimă fotbalului orădean, vor dori să transmită echipei lucruri care fac bine în ceea ce privește atitudinea și seriozitatea. E o deplasare grea, Luceafărul are lot bun, mulți au jucat cel puțin la liga a doua, dar e deschis oricărui rezultat. Noi, după sezonul trecut, chiar pierzând jucătorii pe care i-am pierdut, suntem ușor favoriți. Dar rămâne un joc greu contra unui adversar care, încet-încet, își arată potențialul”, apreciază antrenorul Roland Nagy.
UTA, din nou în direct pe Digi Sport
Pe cinci în clasament, la patru puncte în spatele liderului Chindia şi la două lungimi distanţă de a doua clasată, Juventus, echipa arădeană nu are decât varianta victoriei, asta în cazul în care vrea să se menţină în plutonul fruntaş al Ligii a II-a. Meciul Luceafărul – UTA e mâine şi începe la ora 15:30, urmând să fie transmis în direct de Digi Sport.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *