UTA, de la extaz la agonie: 0-0 cu anonima Metaloglobus!

UTA, de la extaz la agonie: 0-0 cu anonima Metaloglobus!
0 comments, 12/08/2017, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

UTA a remizat ruşinos astăzi la Şiria, scor 0-0, în faţa anonimei nou promovate Metaloglobus Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a doua a ligii secunde. De la extazul şi exuberanţa prezentării lotului, când promovarea era pe buzele tuturor, “roş-albii” au trecut repede la agonie, cu o prestaţie deplorabilă, departe de aşteptările unei candidate pentru Liga 1. UTA a început ezitant meciul, permiţându-le bucureştenilor să absoarbă fără probleme atacurile lente şi previzibile ale roş-albilor. Practic, în prima jumătate de oră nu am consemnat nimic notabil, după care nou promovata Metaloglobus putea da lovitura în două rânduri. Grahovac şi-a salvat echipa de la gol, mai întâi în minutul 30 a respins cu un reflex excelent şutul lui Niculae, din 16 metri, pentru ca trei minute mai târziu să scoată din vinclu mingea expediată din lovitură liberă de la 25 de metri de Ghenovici. UTA s-a trezit din amorţeală abia pe finalul reprizei, dar Curtuiuş a ratat incredibil în minutul 35, singur la şase metri, după o centrare excelentă a lui Adili, pentru ca în minutul 39, Roman să îi faţa lui Stahl, după o centrare bună de pe dreapta, a lui Strătilă. Neinspirat şi inexplicabil de prudent, preferând să înceapă cu un singur atacant în primul meci acasă în faţa suporterilor, Mihalcea a schimbat abia la pauză tactica, aruncându-l în luptă şi pe Dan Roman, pentru un “4-4-2” pe care în mod normal ne aşteptam să îl vedem din primul minut.
Mihalcea, prea prudent cu o nou promovată
Totuşi, UTA nu s-a descătuşat nici după pauză, prima ocazie a mitanului secund aparţinându-le tot oaspeţilor, Grahovac respingând şutul din 8 metri al lui Robu. UTA a continuat să macine în gol, dominând haotic şi fără orizont, iar ocaziile la poarta lui Metaloglobus au venit după mingi aruncate la bătaie, în careu. Pe fondul unui arbitraj slab, centralul orădean Rareş Vidican fiind contestat în special pentru un penalty neacordat în minutul 15, la o intervenţie în careu asupra lui Curtuiuş, dar şi pentru alte decizii controversate, UTA a găsit foarte greu drumul spre poartă. Adili, Roman şi Curtuiuş au mai creat ceva pericol, pentru ca Ghenovici să rateze de puţin ţinta, cu un şut bun de la 25 de metri.
Aduceţi atacant: Curtuiuş, campionul ratărilor!
Campionul ratărilor arădene, Curtuiuş, a irosit pe final două şanse rarisime, atacantul UTA-ei necadrând deloc poarta lui Metaloglobus, spre disperararea celor 1.000 de spectatori din tribune. În prelungiri, oaspeţii puteau da încă o dată lovitura pe contraatac, dar Marian a ratat incredibil, singur în 6 metri, după ce Grahovac a respins cu greu şutul lui Ghenovici. S-a terminat 0-0, după o prestaţie lamentabilă a UTA-ei, care practic s-a făcut de râs la debutul de pe teren propriu din acest sezon, anulând pe undeva victoria din runda inaugurală, de la Târgovişte. UTA a început cu: Grahovac – Adili, Scutaru, Ciucă, Burlă – Asani (46 D.Roman), Cîrstocea (80 Prună) – Strătilă (59 Buleică), Jorza, Stahl – Curtuiuș.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *