UTA câştigă primul amical al verii, 2-0 cu Ripensia

UTA câştigă primul amical al verii, 2-0 cu Ripensia

Al doilea meci de verificare al UTA-ei s-a desfăşurat la Bekescsaba, în compania Ripensiei Timișoara, colegă în Liga a II-A. Ionuț Popa a început în următoarea formulă: Bodea – Costin, Benga, Opriș, Copaci – Stahl, Oprea, Tănase, Matei – Petra, Pop.

În minutul 24, Pop a prins un șut bun, puțin pe lângă poarta timișorenilor. Replica adversarilor nu a întârziat să apară, Bodea parând un șut al lui Dumiter. După doar cinci minute, Bodea a respins în transversală un șut din marginea careului al aceluiași Dumiter.

Proaspătul intrat Janos şi-a încercat norocul cu un șut de la 20 de metri, dar Păduraru a prins fără probleme, pentru ca în minutul 43, Monea să scape singur spre poartă, dar portarul UTA-ei a intervenit salvator.

Prima repriză s-a încheiat cu ocazia mare a UTA-ei: în minutul 44, Pop a lobat mingea din marginea careului, dar nimerește transversala.

La pauză, Ionuț Popa a făcut trei schimbări: Bodea – Jovetic, Pop – Popa și Stahl – Cubleșan. În partea a doua, la UTA s-au mai făcut două schimbări, Manea a intrat în loc la Opriș (55) și Dan în loc la Oprea (57).

În minutul 60 Janos a executat înalt în careu o lovitură liberă de la 30 de metri, Manea a scăpat din marcaj și a înscris cu capul, din 7 metri. Peste cinci minute s-a făcut 2-0 pentru UTA, echipa lui Ionuț Popa scapând pe contraatac: Cubleșan, pe dreapta, l-a deschis pe David Popa, care din 7 metri a strecurat mingea elegant pe lângă portarul advers.

În minutul 70 Suslak și R.Iuga au intrat în locurile lui Costin și Tănase, iar în minutul 80 Copaci și Benga au fost înlocuiți de Gheorghe respectiv Gall.

UTA şi-a anulat amicalul cu Mako şi urmează să se deplaseze sâmbătă, în Ungaria, pentru un nou test, cu gruparea de primă ligă maghiară, Debrecen VSC.

About sportivu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *