UTA câştigă pe final cu Târlungeni. Strătilă, omul meciului

UTA câştigă pe final cu Târlungeni. Strătilă, omul meciului
0 comments, 30/10/2016, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

UTA Bătrâna Doamnă a legat, astăzi, a doua victorie la rând şi prima în deplasare, în Liga a II-a, sub comanda lui Laurenţiu Roşu. Meciul de la Ştefăneşti, cu codaşa Unirea Târlungeni, s-a dovedit mult mai greu decât se aşteptau arădenii, la replica bună a gazdelor punând umărul şi centralul bucureştean Cristian Georgescu. Alb-roşii au început slab jocul şi Unirea a deschis scorul în minutul 9, atunci când Tigoianu, scăpat de sub marcaj de Gligor, a înscris cu capul din şase metri, în urma unei centrări a lui Braga. UTA a egalat în minutul 21, în urma unei faze făcute de Strătilă şi finalizate de Copil, care a înscris din 7 metri, după o respingere a portarului. În minutul 30 s-a petrecut cea mai controversată fază a meciului, arbitrul acordând foarte uşor penalty, la o cădere teatrală în careu a lui Vasile Mihai, după un duel cu Manea. Pătraşcu a transformat impecabil şi era 2-1. Arădenii nu au acuzat nici de această dată şocul şi peste două minute au reuşit egalarea, Manea marcând cu capul din 8 metri, în urma unei lovituri libere executate de Copil, 2-2 la pauză.

„Ciupiţi” iar de arbitri

Repriza a doua a fost mai puţin spectaculoasă, cu câte o ocazie mare de ambele părţi şi cu un joc confuz, care ducea spre o remiză ce îndepărta UTA şi mai mult de locurile promovabile. A venit însă minutul 88, atunci când Andor a fost găsit nemarcat în careu, şutul său a fost deviat până la Adrian Petre, care din 6 metri, cu toată poarta în faţă, nu avea cum să rateze, golgheterul UTA-ei fiind la locul potrivit. În prelungiri, UTA a mai lovit o dată pe contraatac, omul meciului – inepuizabilul Sorin Strătilă – fiind faultat clar în careu de Gudea. Penalty-ul a fost transformat cu precizie de Chindriş şi UTA câştigă cu 4-2 la Ştefăneşti.

Victorie pe final pentru arădeni

Bg. Miron – Polgar, Al. Manea, Gligor (cpt.), Filaret (Burlă 59′) – Strătilă, Jorza (Chindriş 64′), Tănase, Copil (Andor 76′) – Ad.Petre, Curtuiuş a fost formula pentru care a optat Roşu în partida de azi. La mare distanţă de primele două clasate, Juventus şi FC Braşov, „alb-roşii” speră acum să bată tot până la finalul turului, iar programul e accesibil. Urmează două meciuri acasă, cu Clinceniul şi ASU Poli, prilej numai bun de a adăuga încă şase puncte în clasament.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *