UTA câştigă al treilea amical al verii

UTA câştigă al treilea amical al verii
0 comments, 20/07/2012, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

“Bătrâna Doamnă” a disputat cel de-al treilea meci amical în compania formaţeie Voinţa Mailat, componentă a Ligii a IV-a Arad.

Antrenorul Adrian Falub a început meciul cu mulţi fotbalişti aflaţi în probe, iar „Bătrâna Doamnă“ a suferit la capitolul omogenitate, pe fondul unei replici bune a tinerilor fotbalişti ai Mailatului.

În cele din urmă plusul de experienţă şi-a spus cuvântul, UTA a reuşit totuşi deschiderea scorului, în min. 22. Raţ a primit o minge de la Marian şi a finalizat cu un şut în diagonală, de la marginea careului mare, mingea lovind şi bara înainte de a intra în poartă. Până la pauză, scorul putea fi modificat de Miron, dar tânărul atacant al UTA-ei a ratat doar cu portarul în faţă.

În partea a doua a meciului, pentru UTA au evoluat fotbaliştii de bază, dacă îi putem numi aşa, iar presiunea la poarta Mailatului a crescut. Iar pe fondul dominării textiliştilor a venit şi cel de-al doilea gol, în min. 72. Alexandru Neagu a executat un corner, Gligor a prelungit cu capul şi Weller a marcat din marginea careului mic. Brazilianul şi-a mai trecut în cont o ocazie, când a reluat cu capul în transversală o centrare bună a lui George Neagu în transversală, iar lui Bîrză i-a fost anulat golul de 3-0 pentru fault în atac. Meciul încheindu-se cu o ratare imensă a aceluiaşi Weller, care a tras în portarul Pricope din careul mic.

Următorul amical al UTA-ei este programat sâmbătă, urmând să-i dea replica Şoimii Pîncota.

Au evoluat pe Stadionul „Motorul“ din Aradul Nou:

UTA (prima repriză): Amadio – Motta, Matei, Pocuca, Șușlak – Raț, Muscă, Marian – Pop, Miron, Hiago.

UTA (repriza a doua): Cioară – Calvin, Ene, Gligor, Siminic – Bîrză, Chindriş, A. Neagu, G. Neagu – Capătă, Weller.

Mailat: Vasi – Băla, Muț, Vidak, Birtaș – Mateucă, Drecin, Asmarandei, Roșus – Răduț, Stănaie. Au mai jucat:Pricope – Gagiu, Puşcău, Sava şi Lamping.

Au arbitrat: Daniel Burcă – Paul Ardelean, Sergiu Burcă

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *