UTA a anunţat un nou antrenor, dar apoi a venit şocul…

UTA a anunţat un nou antrenor, dar apoi a venit şocul…
0 comments, 05/09/2017, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Amatorismul e la el acasă la UTA! După ce au anunţat în această dimineaţă, în mod oficial, numirea unui nou antrenor, în persoana lui Liviu Ciobotariu, oficialii din Calea Aurel Vlaicu se întrec în gafe! Deşi nu au avut semnătura tehnicianului pe contract, cei din conducerea clubului arădean s-au bazat pe vorbe şi bilete de avion…Mare greşeală. Ciobotariu s-a răzgândit şi printr-un simplu SMS a întors-o ca la Ploieşti. Ne întrebăm ce ar trebui să se mai întâmple ca cei care conduc UTA să demisioneze?! Deja e prea mult…

„Regretăm informația prezentată în această dimineață, cu privire la Liviu Ciobotariu. Comunicatul a fost postat după ce antrenorul a confirmat că acceptă să preia banca tehnică, a fost de acord cu condițiile oferite de club și i s-au cumpărat bilete de avion atât lui, cât și secundului. Ulterior, printr-un SMS, Ciobotariu și-a cerut scuze pentru situația pe care a creat-o, motivând că nu poate respecta înțelegerea, nefiind pregătit mental să revină în Liga a II-a. Din păcate, obiceiurile balcanice au dus la această dezinformare”, se menţionează în comunicatul de pe site-ul clubului UTA.

Conducerea clubului UTA a anunţat dimineaţă, pe site-ul oficial, că ajunsese la un acord cu antrenorul Liviu Ciobotariu, care urma să preia banca tehnică a echipei. Fostul internațional urma să ajungă astăzi la Arad, iar mâine să conducă primul antrenament.

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *