UTA a obţinut un egal, pe malul mării, la final de an

UTA a obţinut un egal, pe malul mării, la final de an
0 comments, 08/12/2018, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

UTA a scos un punct la Constanţa, în ultima etapă a anului în Liga a II-a, 1-1 cu Farul şi încheie bine 2018. Prima parte a meciului de pe litoral a fost una echilibrată, cu câte o şansă mare pentru cele două echipe: mai întâi, în minutul 16, Orlic a salvat din vinclu şutul lui Tudorică, din marginea careului, pentru ca, apoi, Rus să ia la ţintă transversala în minutul 24, cu un şut plasat, după o pasă filtrantă a lui Coulibaly.

S-a jucat sub acelaşi scenariu şi în repriza secundă, ambele formaţii căutând să dea lovitura. Farul a trecut pe lângă deschiderea scorului în minutul 63, atunci când Păun, excelent angajat de Moise, a şutat plasat din 8 metri, dar Orlic a intervenit excepţionat, scoţând mingea în corner.

Ocazia gazdelor s-a răzbunat şi golgheterul UTA-ei, Cipri Rus, avea să marcheze un gol frumos cu capul, din plonjon, în urma unei centrări foarte bune a lui Miculescu, fază consemnată în minutul 67. Farul avea să egaleze, totuşi, în minutul 81, cu o execuţie norocoasă a lui Dumitraşcu, care a marcat cu tibia din 7 metri, peste Orlic, ieşit puţin în faţă.

Pe final s-a jucat pe contre, iar Rus şi Costin au creat pericol la poarta adversă, în vreme ce Licu a şutat puţin peste poartă. Nimeni nu a mai reuşit să deblocheze tabela, astfel că UTA scoate un egal muncit şi meritat, după un joc destul de bun. Prelungirile au consemnat şi o premieră absolută: la doar 14 ani, Alin Vulturar a debutat pentru UTA, înlocuindu-l pe Rus.

Cu punctul scos pe malul mării, UTA urcă pe poziţia a opta, mai putând fi depăşită în clasament doar de Energeticianul. În schimb, Farul termină 2018 pe locul 17, retrogradabil, iarna anunţându-se complicată pentru trupa lui Grigoraş.

Ionuţ Popa a început ultima confruntare din acest an în formula: Orlic – R.Iuga, El Hasni, Benga, Copaci – Enescu, Coulibaly – Costin, Miculescu (73 Matei), Stahl (46 D.Popa) – Rus (93 Vulturar).

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *