Univ.Goldiş ICIM îşi joacă locul 5 la Satu Mare

Univ.Goldiş ICIM îşi joacă locul 5 la Satu Mare
0 comments, 13/04/2017, by , in Baschet, Ultimele stiri

CSM Satu Mare şi Univ.Goldiş ICIM Arad se înfruntă mâine, ora 18, în “decisivul” de la Satu Mare, contând pentru semifinala locurilor 5-8, din Liga Naţională la baschet.

Ambele echipe şi-au câştigat dramatic meciurile de acasă, astfel că e 1-1 la general, jucându-se după sistemul “cel mai bun din trei meciuri”. Având avantajul terenului propriu, ca urmare a clasării superioare la finalul sezonului regulat, sătmărencele pornesc uşor favorite în duelul din Vinerea Mare. Dacă se respectă tradiţia, 2-2 în meciurile directe, fiecare echipă câştigându-şi în campionat meciul disputat în faţa propriilor suporteri, gazdele vor fi cele care se vor bucura la final.
Practic, câştigătoarea confruntării din sala LPS va încheia stagiunea aproape sigur pe locul 5, miza fiind totuşi măruntă. Epuizate după cele două meciuri strânse şi încheiate pe muchie de cuţit, CSM şi #ICIM încearcă să mai găsească resurse şi motivaţie pentru a termina pozitiv un sezon în care suporterii aşteptau ceva mai mult.
În cealaltă semifinală din 5-8, Phoenix Galaţi şi CSBT Alexandria sunt tot la egalitate, scor 1-1. Decisivul e pe Dunăre, vineri, ora 19. Pentru titlu se luptă în acest sezon Sepsi Sfântu Gheorghe, 2-0 în semifinala cu Olimpia Braşov şi Universitatea Cluj-Napoca, tot 2-0 în cealaltă semifinală, cu CSM Târgovişte.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *