Univ.Goldiş ICIM a disputat primele amicale, la Satu Mare

Univ.Goldiş ICIM a disputat primele amicale, la Satu Mare
0 comments, 12/09/2016, by , in Baschet, Ultimele stiri

“Galben-albastrele” au disputat în weekend primele jocuri de pregătire în noua formulă. Univ. Goldiș ICIM Arad a obținut un bilanț de un succes și o înfrângere pe terenul formației CSM din Satu Mare.

Victorie la debut

Arădencele au lăsat o impresie bună în primul joc disputat la sala LPS „Ecaterina Both” și s-au impus cu scorul final de 64-56, la capătul unui joc disputat, în care sârboaica Brankica Hadzovic a fost numărul 1. Pe sferturi 22-19, 13-13, 12-8, 17-16. Marcatoarele echipei noastre la prima apariție în acest sezon au fost: Hadzovic 25 puncte, Pasic 15, Karakasevic 13, Nagy 7, Moraru 2 și Demeter 2.

Partida cu numărul doi dintre cele două combatante a avut o altă desfășurare. Echilibrul s-a menținut și sâmbătă dimineața, dar doar în primele 20 de minute. După pauză, gazdele antrenate de fostul tehnician al Aradului, portughezul Jose Araujo, s-au desprins pe tabelă și au izbutit un succes, scor 62-45 (12-11, 14-15, 19-13, 17-6). Lista jucătoarele care au punctat pentru ICIM a fost: Karakasevic 12 puncte, Pasic 8, Moraru 7, Hadzovic 6, Mercea 6, Nagy 4 și Demeter 2.

Încă două meciuri cu Satu Mare

Pentru ambele confruntări, Stacey Nolan şi Dan Moraru au optat pentru un cinci format din Hadzovic, Pasic, Zidaru, Nagy și Karakasevic.

Următoarele două jocuri de pregătire dintre Univ. Goldiș ICIM și CSM Satu Mare vor avea loc la Sala Polivalentă din Arad, vineri și sâmbătă.

A plecat Freeland

În altă ordine de idei, Univ. Goldiș ICIM a renunțat la serviciile jucătoarei venită în această vară din SUA, Aignee Freeland. Aceasta a părăsit vineri dimineață România, înaintea plecării lotului la Satu Mare. Oficialii clubului caută o soluție pentru înlocuirea sportivei.

Sursă: baschetarad.ro

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *