Univ.Goldiş ICIM a debutat cu un eşec în noul an

Univ.Goldiş ICIM a debutat cu un eşec în noul an
0 comments, 06/01/2017, by , in Baschet, Ultimele stiri

Partida tur dintre U Cluj și Univ. Goldiș ICIM, din prima fază a Cupei României la baschet, s-a terminat favorabil echipei gazde, scor 80-67. Returul e programat duminică, de la ora 18, la Arad.

“Galben-albastrele” nu au mai izbutit o nouă surpriză în orașul de pe Someș, dar au avut o nouă prestație acceptabilă. În ciuda adversarului mai valoros, întărit în debutul acestui an cu trei jucătoare, echipa arădeană a stat aproape, fiind chiar în câteva rânduri în avantaj pe tabela de marcaj. Americanca Morgan Stroman a ieșit din nou la rampă pentru formația pregătită de Stacey Nolan, nefiind totuși suficient. Cu regula în cupă a celor două jucătoare românce permanent pe teren, Moraru și Zidaru au prins minute peste media lor în acest sezon, în timp ce Ildiko Nagy a confirmat forma bună din ultima perioadă.

Strict statistic, diferența a fost făcută la două capitole. Din nou aruncările din afara semicercului au dat mari bătai de cap arădencelor, având doar trei reușite, în timp ce mingea în coș a intrat în opt rânduri pentru clujence. De asemenea, recuperările, în special cele ofensive au fost deficitare pentru Nagy și compania, raportul total de 45-29 pentru gazde spunând multe. În minutul 36 era doar 72-66 pentru gazde, dar finalul a fost gestionat mai bine de elevele lui Dragan Petricevic, tabela Sălii Horia Demian consemnând după cele 40 de minute de joc chiar cea mai mare diferență a meciului: 80-67.

În ciuda rezultatului, Univ. Goldiș ICIM păstrează șanse pentru calificarea la turneul final al Cupei României, ediția 2016-2017. Arădencele au nevoie de o victorie la cel puțin 13 puncte în returul de la Arad, sau ca jocul rezultatelor din celelalte partide ale fazei să fie favorabile ICIM-ului. Pentru Cluj s-au evidențat Harrison 21 puncte(4×3), Mandache 12 și Irimia 11. De partea cealaltă, Stroman cu 17 puncte, McGuire 13 și Nagy 10 au fost principalele marcatoare pentru ICIM.

Sursă: baschetarad.ro

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *