Univ.Goldiş ICIM dă startul revenirii: victorie la Cluj-Napoca!

Univ.Goldiş ICIM dă startul revenirii: victorie la Cluj-Napoca!
0 comments, 11/12/2016, by , in Baschet, Ultimele stiri

Baschetbalistele arădene au obţinut o victorie surprinzătoare şi în acelaşi timp preţioasă la Cluj-Napoca, într-un meci contând pentru etapa a 11-a a Ligii Naţionale. Trupa pregătită de Stacey Nolan s-a impus cu 76-69 pe terenul celei de-a doua clasate, “U” Cluj, echipă în cădere liberă, după ce acum două etape a pierdut şi în fieful codaşei din Târgu Mureş. Cu Hadzovic şi Stroman în formă excelentă, ICIM a reuşit să dea lovitura în sala “Horia Demian”, după 15 minute în care tabela indica un scor incredibil, 39-19 în favoarea Aradului! Gazdele au mai recuperat până la pauză, dar tot oaspetele erau în avantaj la capătul a două sferturi, 37-43. Considerată una din principalele favorite la titlu, Universitatea a preluat conducerea în sfertul trei, încheiat cu scorul de 59-57 şi se anunţa un nou final dramatic pentru “galben-albastre”. De această dată, ele au negociat mult mai bine ultimele minute, impunându-se neaşteptat în faţa clujencelor.

Victorie pe sufletul lui Nolan

Victorie şi pe sufletul lui Stacey Nolan, care trece prin clipe foarte grele din punct de vedere familial. Imediat după sfârșitul confruntării de pe Someş, tehnicianul de peste Ocean a declarat: „Clujul e o echipă bună. Chiar dacă am avut și 20 de puncte diferență, ele au reușit să revină pentru că au jucătoare extrem de valoroase. Am reușit să gestionăm perfect momentele grele. Am schimbat apărarea în timpul meciului și am reușit să stopăm avalanșa venită din partea gazdelor. Fetele au jucat foarte inteligent, probabil au învățat din meciurile trecute. Categoric e o victorie de moral,” a concluzionat antrenorul american. Univ.Goldiş ICIM rămâne pe locul 7 în clasament, dar obţine a patra victorie stagională, una care îi asigură în mare măsură prezenţa în play-off, acolo nu e exclus să dea în primul tur tot peste “U”. Următorul meci al arădencelor e programat pe 16 decembrie, acasă, împotriva celor de la Olimpia Braşov.

Formaţii:

U.Cluj-Napoca vs Univ. Goldiș ICIM Arad 69-76 (10-23, 27-20, 22-14, 10-19)

Cluj: Medley 17 (3×3), Irimia 14, Davis 14, Harrison 11 (1×3), Mandache 10, Voica 3 (1×3). Au mai jucat: Neagu, Cutaş

Arad: Stroman 26, Hadzovic 21 (2×3), McGuire 12 (1×3), Pasic 8, Nagy 7, Karakasevic 2. Au mai jucat: Demeter, Mercea, Moraru.

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *