Un nou club de volei a luat fiinţă în Arad – Sport Fan

Un nou club de volei a luat fiinţă în Arad – Sport Fan

Pe scena sportului arădean şi-a făcut apariţia un nou club arădean de volei sub denumirea de Sport Fan. Este fondat de câţiva împătimiţi ai acestui sport, avându-l în frunte pe Ştefan”Pişti”Gog, cel care va conduce destinele acestuia.

În week-end-ul recent încheiat, oamenii au pornit la treabă. Sprijiniţi de DJTS Arad, Fundaţia Ideea şi Primăria Arad au organizat la Sala Polivalentă, a doua ediţie a Trofeului „Sportul pentru Toţi” la volei. Nu mai puţin de zece echipe feminine şi nouă masculine din Ungaria și România au trecut mingea peste fileu, luptându-se pentru premiile puse în joc de către organizatori. Aradul a fost reprezentat de: ProVolei, Ideea și Hand United.

La finalul competiţiei, echipele din Timişoara au luat cea mai mare parte a tortului, impunându-se în ambele probe, băieţii de pe Bega depăşind în ultimul act echipa din Szeged, scor 2-1 (15-7 în setul 3), iar fetele de la CSŞ Bega trecând în decisiv de o altă grupare din judeţul vecin, Timişoara Girls, scor 2-1 (16-14 în ultimul set). Poli Timişoara a ocupat ultima treaptă a podimului, la masculin învingând în finala mică Ideea Arad.

Redacţia “Sportul arădean” urează noului club de volei Sport Fan, mult succes în viitor şi cât mai multe medalii!

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *