Un egal neconcludent

Un egal neconcludent
0 comments, 08/11/2012, by , in Fotbal, Liga 6, Ultimele stiri

Călin Moga

Vreme frumoasă, şi ceva lume, pe terenul din Bujac, unde echipa gazdă antrenată de Gheorghe Lazăr a vrut să ne arate de ce Olimpia este pe podiumul Ligii 5 seria A, deşi este proaspăt promovată. Însă de la a vrea până la a putea este un pas destul de mare, fapt recunoscut si de către Lazăr, “un meci de coşmar pe care nu mai vreau să-l revăd”. Gazdele au început timorat, fazele de poartă lipsind cu desăvârşire şi prima repriză s-a terminat cu scorul cu care a şi început, 0-0. Repriza secundă s-a mai animat în special după ce echipa din Şagu a deschis tabela de marcaj prin golul lui Negrea din minutul 59, scor 0-1. Au început să mai iasă la atac bujecanii, Neluţu Ardelean a fost prezent mai des prin careul oaspeţilor dar atacurile nu au avut finalitate, majoritatea mingilor erau respinse din preajma careului de 16 m. Neaşteptat a venit şi golul egalizator, marcat de Ienăşescu, în minutul 72, când la o fază de atac mai prelungită, mingea ajunsă pe partea stângă de atac a fost lobată peste portarul oaspeţilor, surprins puţin ieşit dintre buturile porţii. A început un joc mai agresiv, ambele echipe încasând câte două cartonaşe galbene în ultimele zece minute, oaspeţii fragmentând meciul prin accidentări iar gazdele nemaiavând faze periculoase. Ultima ocazie a fost în minutul 90 când Neluţu Ardelean a executat o lovitură liberă de la 18 m de poartă, iar la cererea antrenorului a executat-o tare, chiar prea tare, mingea trecând cu mult pe deasupra porţii. Putem considera un rezultat 1-1 echitabil, la prestaţia elevilor lui Gheorghe Lazăr, parcă destul de obosiţi, replica oaspeţilor venind pe contraatacuri. Olimpia Bujac rămâne pe podium şi după această rundă iar următoarea deplasare la Zimandu Nou va fi dificilă. De partea cealaltă AC Şagu smulge un punct nesperat dar nu se poate considera scăpată de grijile retrogradării.

Au evoluat în teren:

Olimpia Bujac : Teacă, Pascariu, Seran, Ardelean, Crişan, Lovin, Both, Popescu, Ienăşescu, Pocel, Martin. Au mai evoluat Filip şi Franţ.

AC Şagu: Montorfano, Filip, Tuşer, Pop, Vaida, Mircea, Popa, Debattisti, Bora, Negrea, Strugariu. Au mai evoluat Budai şi Nicoară.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *