Ultimele retusuri la sectia “observatori de joc” inaintea debutului returului campionatului judetean

Observatotii de joc ai AJF-ului  aradean au fost  chemati   miercuri din nou la sediu , pentru a li  se transmite ultimile noutati privind activitatea lor.

Sursa principala a acestor  vesti  era Dorel Cura, recent intors de la o sedinta cu toti presedintii  AJF din tara, desfasurata la Brasov. Pana la sosirea acestuia in mijlocul observatorilor aradeni, Gabi Biro a analizat rezultatele recentelor teste teoretice  si a atras atentia celor prezenti  privind comportamentul, tinuta  si respectarea regulamentului de ordine interioara in munca observatorilor care  isi vor intra in paine in acest  weekend.

Cea mai importanta veste adusa de presedintele Cura se  referea la baremurile observatorilor. Incepand cu sezonul urmator, acestea vor fi platite de AJF,  prin carduri,in urma contractelor  inceheiate intre forumul fotbalistic  judetean si asociatiile si cluburile afiliate. De asemenea, observatorii vor fi obligati sa-si faca fiecare  o autorizatie “persoana fizica”   prin care darile catre stat sa fie virate de fiecare in parte. Aceste obligatii  vor intra in proportie de 100 % in vigoare incepand cu anul competitional  viitor. Pana atunci,  baremurile au ramas aceleasi, cu mici modificari la transport. Vasile Rad, seceretarul gen eral AJF  a anuntat  suma  fixa pe care un observator  care nu este din Arad o are atasata la barem pentru transport. Daca observatorul respective se va      deplasa intre 5 si 10 km pana la intalnirea cu  ceilalti membri ai brigazii oficiale va    primi 10 lei, intre 0  si 35 de km , 15lei, intre 0 si 50 de km, 20 de lei si peste 50 de km , 25 de lei.

La finalul sedintei , fiecare observator de joc a intrat in posesia unui caiet tip agenda , necesar in activitatea acestuia,iar urmatoarea  intalnire organizata , a fost anuntata de Gabi Biro pe data de 23 aprilie.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *