CSU Arad are şapte adversare în Divizia Naţională de rugby

CSU Arad are şapte adversare în Divizia Naţională de rugby
0 comments, 20/02/2015, by , in Rugby, Ultimele stiri

Opt echipe și-au anunțat participarea în sezonul viitor al Diviziei Naționale la rugby, care va debuta în 4 aprilie. Printre competitoare se numără şi CSU Aurel Vlaicu Arad, care va avea de înfruntat grupările: Politehnica Iași, CS Năvodari, Știința Petroșani, Bucovina Suceava, RCM Galați, Stejarul Buzău și câștigătoarea ediției trecute, RC Bârlad, care din motive financiare a refuzat promovarea.

Prima etapă este programată pentru 4 aprilie, iar returul va debuta în 30 mai. Primele 4 echipe la finele sezonului regulat vor juca în play-off, pentru promovarea în Superligă, iar ultimele patru se vor lupta pentru evitarea retrogradării, în sistem eliminatoriu, semifinalele pe terenul formației mai bine clasate, iar finalele pe terenuri neutre.

Prima clasată va promova direct în SuperLigă, echipa de pe locul doi va susține un baraj, pe teren propriu, cu echipa clasată pe locul 7 din Superligă, iar ocupanta locului opt retrogradează în Divizia A. Rugbiştii arădeni se pregătesc pe plan local, cu câte două antrenamente zilnice, până la urmă renunţându-se la ideea unui cantonament la Moneasa.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *