Ţucudean nu îşi mai poate ajuta echipa favorită şi se gândeşte la retragere

Ţucudean nu îşi mai poate ajuta echipa favorită şi se gândeşte la retragere

De cinci ori campion al României – cu CFR Cluj, de trei ori, cu FCSB şi Viitorul câte o dată – şi de două ori golgheter al Ligii 1, arădeanul George Ţucudean este aproape de finalul carierei de fotbalist. Datorită problemelor la inimă, fostul atacant al naţionalei este tentat să spună un adio definitiv fotbalului. Iar ultimele semnale duc înspre această direcţie, atâta timp cât Ţucudean a refuzat oferta de ultimă oră a echipei sale de suflet, Dinamo Bucureşti, pentru care de altfel a mai activat în perioada 2010-2014 şi al cărui fan s-a declarat în dese rânduri.

„Ţucu” e chiar membru Elite DDB, dar asta nu l-a împiedicat să îi spună „nu” fostului selecţioner şi noului antrenor al „câinilor roşii”, Cosmin Contra, care îl dorea la echipă în acest sezon. „Au fost discuții cu George Țucudean. În principiu, a fost entuziasmat de acest proiect, dar a avut problemele pe care le-a avut în ultimul an și mi-a cerut două-trei zile timp de gândire. A vrut să vadă dacă este bine din punct de vedere fizic și mental.

În final, ne-a răspuns că nu poate veni, pentru că nu ne poate ajuta la reconstrucția lui Dinamo”, a declarat Contra în conferinţa de dinaintea meciului cu Chindia. De la despărțirea de CFR Cluj, Ţucudean a avut parte de multe oferte, dar le-a refuzat pe toate şi se gândeşte tot mai mult la retragere!

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *