Trei puncte preţioase pentru Naţional Sebiş

Trei puncte preţioase pentru Naţional Sebiş
0 comments, 31/05/2012, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Doar o etapă a mai rămas până la finalul campionatului ligii a treia, seria a cincea, iar Naţional Sebiş a cucerit trei puncte preţioase pe terenul celor de la Flacăra Făget.

Naţionalul a reuşit să se impună cu scorul de 3-2 (1-1), şi astfel matematic este salvată de la petrecerea sezonului viitor în liga a IV-a.

Băieţii lui „Ştili“ Abrudean au deschis scorul în min.10 prin Situwe, dar înainte de pauză Zetoun a reuşit să aducă egalarea pentru gazde.

După pauză, bănăţenii au reuşit să se desprindă, în min. 50 prin experimentatul Gălan, şi scorul a devenit 2-1. În min. 65 acelaşi Situwe egalează pentru formaţia de pe Crişul Alb, 2-2. Cu doar şapte minute înainte de finalul meciului, Băd aduce victoria pentru arădeni stabilind scorul final, 3-2, şi astfel Naţional Sebiş, matematic, continuă în Liga a 3-a şi în sezonul viitor.

„Sunt fericit, un rezultat pe deplin meritat obținut după o prestație în care am văzut multă ardoare la noi. Jucătorii au înțeles și respectat tot ce am discutat. Am controlat jocul tactic, echipa a făcut o partitură extraordinară pentru o deplasare. Golurile încasate au venit după o execuție de excepție și penalty absolut inventat”, a declarat Adi Abrudean

Pentru Naţional Sebiş au evoluat: Cioloca – Cornea, Situwe, Nicolau, Viderok – Gherghe, Francescu, Ember, Bozian – Necșulescu, Băd. Au mai intrat Șoltez, Dîrvaru, Mohamed și Cr. Feieș.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *