Surpriză pe malul Crişului: Sebişul s-a încurcat cu UTA II!

Surpriză pe malul Crişului: Sebişul s-a încurcat cu UTA II!
0 comments, 17/03/2017, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Naţional Sebiş pornea din postură de mare favorită înaintea meciului de astăzi, cu UTA II, într-un prim duel arădean al anului, din Liga a III-a. Înfrângerea de la Reşiţa pare însă că a destabilizat liderul din „C4”, iar sebişenii au fost surprinşi de puştii „roş-albi”, aflaţi la pol opus al încrederii, după cele două victorii consecutive din retur, la Poli şi apoi, acasă, cu Pandurii, ambele echipe sateliţi ale prim divizionarelor. Cu întăriri venite de la prima echipă, UTA a ţinut în şah Naţionalul timp de o repriză, 0-0 la capătul primelor 45 de minute. Arădenii au păstrat strategia şi în debutul mitanului secund, iar pe o contră, au dat lovitura în minutul 64, atunci când Stahl a marcat cu un şut din 10 metri, la colţul lung, după o centrare de pe partea dreaptă a lui Costin, 0-1. Fără să mai aibă ce pierde, trupa lui Călin Cojocaru s-a aruncat în atac cu toate liniile, iar în minutul 73 a beneficiat de un penalty, în urma faultului în careu comis de Wild asupra lui Susan.
Velici a marcat, dar a şi ratat un penalty
Velici a ratat însă de la punctul cu var, şutând în transversală, iar gazdele iroseau marea şansă de a egala! Atacantul Sebişului şi-a luat, totuşi, revanşa în minutul 87, atunci când a marcat, din cădere, în urma unei faze prelungite de atac. Ultimele minute nu au mai consemnat nimic notabil, iar duelul arădean s-a încheiat cu o remiză care încurcă liderul în lupta pentru promovare! E primul egal stagional pentru sebişeni, care pot pierde mâine primul loc, dacă Reşiţa bate la Ighiu. Totuşi, Naţionalul aşteaptă să i se adauge, oficial, cele trei puncte câştigate la comisii, cu aceeaşi echipă din Alba, caz în care tot trupa de pe Criş rămâne favorită la accederea în Liga a II-a.

Formații oficiale:
Sebiș: Munteanu – Rosenblum (68 Susan), Suciu (81 Cocină), Basic, Siminic – Fuchs (59 Fuchs), Kilin (50 Stupu) – Săulescu, Mihuța, A.Iuga – Velici.
UTA II: Barna – D.Lazăr, Iuga, Wild, Dinculescu – Dan, Dobrean (81 Coadă) – Costin (90+2 Ghergar), Toma, Vlad – Stahl (79 Covaci).

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *