Strătilă e „out” încă două meciuri, Todea continuă la UTA

Strătilă e „out” încă două meciuri, Todea continuă la UTA

Antrenorul UTA-ei, Adrian Falub, se confruntă cu serioase probleme de lot înaintea meciului de sâmbătă, ora 16, cu Dunărea Călăraşi.

Accidentarea lui Strătilă se dovedeşte mult mai serioasă şi în urma unui RMN efectuat la Timişoara, mijlocaşul „roş-albilor” a aflat că trebuie să mai stea departe de teren încă două săptămâni, ca urmare a unei rupturi fibrilare. Se încearcă, totuşi, recuperarea mai rapidă a jucătorului, cu deja celebrele infiltraţii cu plasmă, la fel ca şi în cazul lui Manea, de la barajul cu ACS Poli.

Veste cum nu se poate mai proastă pentru Falub, care spera să îl aibă la dispoziţie pe Strătilă încă de la meciul cu Dunărea. Cum şi Ciucă va lipsi, fundaşul central al UTA-ei fiind eliminat la Afumaţi, iar Curtuiuş continuă să fie singurul atacant de meserie din lot, e clar că misiunea UTA-ei în meciul cu trupa lui Dan Alexa va fi destul de grea.

Falub se va baza la meciul de la Şiria pe un lot format din 19 jucători, dintre care doar 12 sunt seniori. Singura veste bună vine dinspre staff-ul tehnic, Cristian Todea – cu gânduri de plecare – fiind convins de Falub să rămână la UTA şi să îşi reia atribuţiile.

About sportivu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *