Ştefania Chiriac medaliată la “Cupa României”

Ştefania Chiriac medaliată la “Cupa României”

Sala Polivalentă din capitală a fost gazda ultimului eveniment sportiv din acest an, trecut în calendarul Federaţiei Române de Gimnastică, “Cupa României”,

Prezentă  în competiţie, componenta clubului CSM Arad, Ştefania Chiriac a reuşit să urce pe podium atât la individual compus, cât şi la două din probele pe obiecte, minge şi măciuci.

La individual compus, talentata sportivă arădeană a obţinut medalia de bronz, cu un total de 98,725 de puncte, ea fiind devansată doar de Alexandra Piscupescu (110.850) şi Adriana Teocan (99.900), ambele reprezentând Olimpia Bucureşti.

În proba de măciuci, podiumul a avut aceeaşi configuraţie, iar la minge Ştefania Chiriac şi-a adjudecat medalia de argint, cu 25,275 puncte, fiind depăşită doar de aceeaşi Alexandra Piscupescu (27,750). Ultima fiind din nou vedeta indiscutabilă a competiţiei, după ce şi-a adjudecat toate medaliile de aur puse în joc!

În probele de cerc şi panglică reprezentanta CSM Arad s-a clasat pe poziţia a patra, cu 25,000 de puncte, respectiv 24,650 de puncte.

La categoria a II-a Lorena Stog a cucerit medalia de bronz în proba de cerc. La individual compus, Lorena Stog, Adina Zoica şi Flavia Micula au ocupat, în această ordine, locurile patru, cinci şi şase.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *