Şoimii Pîncotei i-au ţinut în şah pe băimăreni, scor 0-0

Şoimii Pîncotei i-au ţinut în şah pe băimăreni, scor 0-0
0 comments, 21/11/2015, by , in Fotbal, Liga2

Echipa lui Ionuţ Popa prelungeşte criza celor de la FC Baia Mare, care nu se regăsesc în acest debut de retur din „B2”. Aşa cum promitea, Şoimii Pîncota şi-a vândut scump pielea în „Dealul Florilor”, unde pe un teren greu a apărat cu multă ardoare remiza albă. Fără Issa, suspendat şi cu Pirtea, accidentat, doar pe bancă, trupa din Podgorie a închis bine culoarele spre poarta lui Irimia.

Gazdele au fost mai incisive pe parcursul meciului, dar bara s-a opus golului în minutul 15, atunci când Danci a fost aproape de un autogol, la o respingere greşită. În repriza secundă, Lupu, în două rânduri şi Pop, au ratat de puţin ţinta. Disciplinată tacic şi foarte arţăgoasă, Pîncota a rezistat până la final, obţinând un punct preţios, care însă nu o ajută prea mult în drumul spre play-off.

Ionuţ Popa a început meciul de la Baia Mare în formula: Irimia – Dan, Pascariu, Dubeştean, Siminic – A. Pavel, Danci (79 Fuchs) – Leucuţa, Dragalina, Farcaş – Ousmane (81 Oprea). Pentru Pîncota urmează miercuri, ora 14, în etapa intermediară, un meci foarte greu pe teren propriu, împotriva celor de la Gaz Metan Mediaş.

About sportivu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *