Şoimii Pîncota, învinsă la limită de Ripensia

Şoimii Pîncota, învinsă la limită de Ripensia
0 comments, 17/07/2014, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Cu doar trei antrenamente în noua formulă şi aflată la primul meci amical, divizionara secundă Şoimii Pîncota a pierdut în această seară la Timişoara, scor 1-2, în faţa celor de la Ripensia. Echipa pregătită de Dan Cuedan a controlat clar prima parte, când a şi deschis scorul prin golgheterul stagiunii trecute, Alin Mihai. Atacantul trupei din Podgorie a marcat în minutul 25 din pasa lui Flavius Cuedan. Pe fondul schimbărilor şi a diferitelor formule încercate de tehnicianul „şoimilor”, gazdele au întors rezultatul în ultimul sfert de oră, marcând de două ori, în minutele 76 şi 87.

Cuedan: „O acţiune bună, sita cerne şi la noi”

Am făcut o primă repriză foarte bună, perioadă în care ne-am aflat la conducerea categorică a jocului. În partea a doua am folosit o altă echipă, am vrut să văd la treabă şi jucători mai tineri, iar pe final de meci am primit două goluri. Per total fost o acţiune bună la Timişoara, un antrenament util. Suntem foarte mulţumiţi de un grup de 14-15 jucători, dar perioada de căutări continuă. Sita cerne şi la noi, vom mai renunţa probabil la unii jucători”, ne-a declarat Dan Cuedan. Pîncota nu a putut conta în amicalul cu Ripensia pe Issa, abia revenit în ţară, Rusu, învoit şi Maghici, cu probleme medicale.

Patru nou veniţi, în formula de start

Distribuţia de start a „şoimilor” în amicalul de la Timişoara a arătat aşa: Pașcalău – Vițu, Lung, Crușoveanu, Siminic – Bulzan, Suciu, Dubeștean, Cuedan – Mihai, Staicu. În partea a doua, Cuedan a folosit următoarea formulă: Paşcalău (60 Nica, 75 Irimia) – Pantea, Lengyel, Cruşoveanu (75 Cioară), Dubeştean (60 Suciu, 80 Morar) – Huţanu, Cuedan (60 Mitu), Sălăjan, Polgar – Băd, Burian. „Alb-negrii” vor disputa următorul meci amical sâmbătă, la Zăbrani.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *