Şoimii Pîncota a făcut scor în amicalul cu Crişul

Şoimii Pîncota a făcut scor în amicalul cu Crişul
0 comments, 23/07/2014, by , in Fotbal, Liga2, Liga4, Ultimele stiri

Divizionara secundă Şoimii Pîncota a dispus aseară, scor 5-0, într-un meci amical disputat în deplasare la Crişul Chişineu Criş. Golurile „alb-negrilor” au fost marcate de Sălăjan 2, Huţanu, Băd şi Bulzan, la capătul unui joc în care Dan Cuedan a folosit două echipe total difererite, fiecare având la dispoziţie 45 de minute: Pașcalău (Nica) – Pantea, Rusu, Crușoveanu, Siminic – Huțanu, Maghici, Jichici, Polgar – Burian, Staicu, respectiv Irimia – Vițu, Lengyel, Lung, Dubeștean – Sălăjan, Suciu, Issa, Bulzan – Băd, Mihai.

Cuedan: „Căutăm cea mai bună formulă”

Nu a fost ceva deosebit, doar că faţă de meciurile precedente am reuşit să fructificăm mai bine ocaziile pe care ni le-am creat. Important e că am avut o suprafaţă bună şi că băieţii au depus efortul necesar. Am împărţit lotul în două echipe diferite, încă suntem la început de pregătire şi căutăm cea mai bună formulă”, ne-a declarat Dan Cuedan, care deşi a fost plăcut impresionat de Jichici, timişoreanul nu va fi păstrat în lot:

Următorul amical, cu Becicherecu Mic

Vom împrumuta de la UTA juniorii republicani pregătiţi de Sandu Gaica şi atunci vom avea la dispoziţie tot timpul trei juniori de acolo”, mai spune Cuedan. Următorul meci amical al trupei din „Podgorie” este programat sâmbătă, ora 11, când Pîncota va evolua pe terenul CFR din Timişoara în compania celor de la Mama Mia Becicherecu Mic.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *