Şoimii Pâncota, al cincilea trofeu

Şoimii Pâncota, al cincilea trofeu
0 comments, 13/06/2012, by , in Fotbal, Liga 5, Ultimele stiri

Artificii, şampanie şi tort, toate acestea într-o seară de sărbătoare la Pîncota, unde Şoimii au jucat fără nici o emoţie în ultima etapă, cel de-al cincilea titlu ajungând în vitrina băieţilor lui Pavel Piroş.

Pâncotanii au vrut să demonstreze că-şi merită locul în campionatul Ligii a patra, şi în ultima etapă au înscris nu mai puţin de 10 goluri.

Ovidiu Bulzan, a fost cel care a început recitalul de goluri, iar Vlad Filimon a realizat „dubla” în minutele 25 respectiv 35. Cu cinci minute înainte de pauză același Bulzan l-a copiat pe Filimon reuşind şi el al doilea gol. Pentru 5-0, a marcat Carlos Burian. În min. 51 Bulzan a reuşit “hattrik-ul”, devenind cel mai bun marcator al Șoimilor, cu un total de 17 goluri urmat de Bebe Mitu și Florin Rus, amândoi cu 14 reușite.

Celelalte patru goluri averau să poarte semnăturile,  Mihai Greholea (54), Flavius Pavel (83), Mihai Românu (86) și Cosmin Gîlcă (87).

Aşa cum deja ne-a obişnuit, Pavel Piroș a declanşat fiesta după ultimul fluier al centralului Nicoraş, cu artificii, baie de șampanie, diplome, apoi tricouri de campioni și cupele oferite de Dorel Cura și Vasile Rad.

Surpriza excelentă, oferită de şeful forului judeţean de fotbal Arad a fost Cristi Panin, care a asistat la festivitatea de premiere alături de primarul Pâncotei, câştigător al unui nou mandat.

„O victorie frumoasă, iar într-un asemenea moment ne gândim și la cei care au participat la primul campionat câștigat de Șoimii Pîncota, în anul 1967, în frunte cu Simion Buda, cel care s-a stins cu fularul echipei noastre la piept, și la ceilalți care nu mai sunt azi lângă noi”, a spus Iosif Retter, primarul Pâncotei,

De acum tot ce a fost devine istorie, toate gândurile Șoimilor se îndreaptă spre 20 iunie, ziua marelui meci de bara cu CS Vulcan, de la Blaj.

Au evoluat:

Şoimii: Irimia – Morar, Românu, Lung (46 Burian), Nistor, Bulzan (54 Brozbic), Mateiu, Fl. Rus, Gîlcă, Gligor (46 Pavel), Filimon.

Sînleani: Nichici – Giurgiu, Blaga, Bistrian, Lazea, Ştefan, Pîrv, Kui, Dobre (55 Ivănescu), Bulc (55 Chiş), Schifanno.

Arbitri: Ionuţ Nicoraş – Silviu Mocanu, Gabriel Hărduţ. Observatori: Claudiu Tripa, Vasile Rad.

Ioan Văleanu

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *